DerinTuana Mlkkrm hiçte uzun degil inan istedikten sonra oyle kolay gidiyor ki.Ben doguma 103 kılo ile girdim kızım bir yasına geldıgınde 62 kıloydum.Su an 18 aylık ve 56 kiloyum.
Mlkkrm DerinTuana Yaa ne guzel bende esım sen asla zayıflıyamasın dedı o kadar uzuldum ki 🥲 ıdaaya gırdık 55 kılo olursam 20 bın verecek bana 😂😂 cok hırs yaptım yaza kadar o kıloya ınmem lazım
Mlkkrm Sidika06 Valla aynen benımde o guzel pantolonlarım olmuyor ya bakıyorum dıyorum daha yasım kac bu kılodayım ıgrec bı kıyafet gıyorum her yerden bısı cıkıyor sıkıldım son gaz devam gıdıp lımonlu suyumu ıcım 😂
Asldrk Nsr123 aralıklı oruç fiyata uyguladım bir haftada düştüm sonda adet oldum 75 de kaldım bugün yeniden başlıyorum
Esilasel Mlkkrm ben diyette kaçamaksız yapamıyorum malesef. Arada kaçamak yapmazsam diyeti komple bırakıyorum
busrader90 Ben de başlamak istiyorum ama emziriyorum. Süt azalmaması için nasıl diyet yapmak lazım acaba?
yuhumgeliy Mlkkrm bende varım 14 aylık kızım emziriyorum. Boy 1.70 kilo 59 ve 60 aradan gidip geliyor 56 57 olmak istiyorum yarın başlayalım 🤩
Mlkkrm Merilice Asldrk Deletedmom_73 Burceee Blackcloud Hahahaa Sidika06 Elisa_dmr yuhumgeliy yuhumgeliy Kızlar selammm 👋🏻 Naptınız ne etrınız dıyet nasıl gıdıyor 😂 Sabah dartıldım 76 dan 73.600 düşmüşüm yani bilmiyorum pek begenemedım askında bence su az içtim ondan oldu ama tam gaz devam gıdıp limonlu suyumu içecegım sımdı 😄 sizde nasıl kac kilo verdınız ?
yuhumgeliy Mlkkrm hadi inşallah🤩 63 kiloya yükselmiştim hasta olunca iştah gitti o sayede düştüm bu kilolara, hazır düşmüşken hedefe doğru gideyim dedim 🤩
DerinTuana H_Nur_K tesekkur ederim.Yabı oyle ac kalmadım,aralıklı oruc yaptım ve diyetisyenle calıstım.İnternette limon kürü var o cok etkılı oldu.Ve haftada dört gün leslie yaptım
DerinTuana H_Nur_K cok tesekur ederım.Szielrde bir an once istediginiz rakamları gorursunuz insallah🌸
Merilice Yagmursonrasitoprakkokusu alışkanlık işte. Evde tartı olunca böyle oluyo almamak daha mı iyiydi acaba diyorum 🤦🏻♀️
oyoyoyyedibeni Mlkkrm aynı kiloyuz bende basladım bugun tekrar tekrar tekrar 🤣 aslında ben 83 den dustum ama yeterli degil
Mlkkrm oyoyoyyedibeni Ayy o zaman sende bıze katıl basla p tesı herkese soracam hepımız tartılacaz kac kılo olmusuz dıye bakalım 😂