Mlkkrm oyoyoyyedibeni Ayy o zaman sende bıze katıl basla p tesı herkese soracam hepımız tartılacaz kac kılo olmusuz dıye bakalım 😂
Hahahaa 1_anne ben bir tane daha detoks suyu yapıyorum ama emziren anneler içer mi bilmiyorum maydanoz nane 6 karanfil bir çubuk tarçın ve limon atıp içiyorsunuz
Maya1 Mlkkrm ben de varımmm. Bir beslenme uzmaniyla goturuyoum 1 aylik yardim aldim. 9 gun gecti ve cok iyi gidiyor. Kisitlamadann gidiyoruz.. gazan mubarek olsuun.
Asldrk Nsr123 aralıklı oruç fiyata uyguladım bir haftada düştüm sonda adet oldum 75 de kaldım bugün yeniden başlıyorum
1_anne Hahahaa dukan birasının daha etkili olduğunu duyduğum için onu denemek istedim. Araştırmak lazım teşekkürler
Melos90 Mlkkrm ben cmtesi 79 başladım emziriyorum üç aylık ama kendimi çirkin bulunca karar verdim aralıklı oruçla ve sağlıklı beslenme ekmeği kestim abur cubur kestim
Blackcloud Mlkkrm İşe önce kendini sevmekle başlamalısın yoksaa bilinçaltın etkilenir, diyet yapsanda işe yaramadığını vs düşünmene sebep olabilir. Akışına bırak.
Mlkkrm Melos90 Hayır canım ben normal dıyet yapıyorum lımonlu su + kahvaltı + ara ogun + aksam yemegı seklınde uç( un seker tuz yag ) bunları cıkardım hayatımdan