Mlkkrm Blackcloud Ay super olur benım haftaya pazartesı guncelıyecegım canım kac oldugumu o gune kadar dıyete devam ve tartışmıyacam
Blackcloud Mlkkrm İradeyle her şey mümkün canım merak etme. Ben 78den aşağı düşemiyordum bayağıdır ama çok şükür kırdım onuda. Benimde her salı tartı günüm.
Blackcloud Mlkkrm İşe önce kendini sevmekle başlamalısın yoksaa bilinçaltın etkilenir, diyet yapsanda işe yaramadığını vs düşünmene sebep olabilir. Akışına bırak.
Hahahaa Mlkkrm bende 15 gün önce başladım hergun egzersiz Leslie ile devam ediyorum Dukan birası yürüyüş spor aletleri ve bende 76 ile başlamıştım boyum 1.66 şu an bugün tartıldım 70 gozuktum 🥰
Mlkkrm Merilice Asldrk Deletedmom_73 Burceee Blackcloud Hahahaa Sidika06 Elisa_dmr yuhumgeliy yuhumgeliy Kızlar selammm 👋🏻 Naptınız ne etrınız dıyet nasıl gıdıyor 😂 Sabah dartıldım 76 dan 73.600 düşmüşüm yani bilmiyorum pek begenemedım askında bence su az içtim ondan oldu ama tam gaz devam gıdıp limonlu suyumu içecegım sımdı 😄 sizde nasıl kac kilo verdınız ?
Fatmannny Mlkkrm bende diyete başlamıştım sütüm azaldı ve doktor çok kızdı hala sütüm artmadı çok pişman oldum inşallah siz böyle bir problem yaşanmadan zayıflarsınız 🥲
Deletedmom_875 13 Aralık 66.50 19 Aralık 65.00 Ben de yazayım buraya artık motivasyon olsun birbirimize. Ama bu 1 hafta içinde bir kere tatlı yedim, 1 kere lahmacun yedim. Ufak tefek 2 3 parca çikolata 2 3 kurabiye yediğim oldu.
Fatmannny Deletedmom_875 sağlıklı besleniyordum sürekli et tavuk balık yeşillik yiyordum ekmeği bıraktım sabah kahvaltıyı azalttım doymadan kalkıyordum sonuç kızımın çişli bezi azaldı kilo alımı çok düştü doktorumuzda biraz söylendi tabi