Pusula alonee kız sırıtıyor işte sayı olarak zayıf olmama bakma senin kadar boy olsa yine bu kadar sırıtmaz
Esilasel Mlkkrm bende diyetteyim 3 kasımda başladım. 73 kiloyu görmüştüm tam 2 kasımda. Şuanda 67 kiloyum. Arada kaçamaklar yapıyorum ama beyaz ekmek makarna pilav yemiyorum. Şekeri olabildiğince hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Asitli içecekler içmiyorum.
Burceee Ben de bugün başladım. Ancak hem kendime özel, hem bebeğe özel, hem eşime güzel üç ayrı yemekle uğraşacak zaman bulmam mümkün değil. Sizler nasıl yapıyorsunuz anneler? Şimdilik abur cuburu kesip, porsiyonları küçültmekle yetineceğim gibi…
Mlkkrm Merilice Asldrk Deletedmom_73 Burceee Blackcloud Hahahaa Sidika06 Elisa_dmr yuhumgeliy yuhumgeliy Kızlar selammm 👋🏻 Naptınız ne etrınız dıyet nasıl gıdıyor 😂 Sabah dartıldım 76 dan 73.600 düşmüşüm yani bilmiyorum pek begenemedım askında bence su az içtim ondan oldu ama tam gaz devam gıdıp limonlu suyumu içecegım sımdı 😄 sizde nasıl kac kilo verdınız ?
Mlkkrm Merilice Yaa sız cok yaklasmısınız ınsallah bakalım haftaya bugun tartılacam ınsallah vermısımdır
DerinTuana Mlkkrm hiçte uzun degil inan istedikten sonra oyle kolay gidiyor ki.Ben doguma 103 kılo ile girdim kızım bir yasına geldıgınde 62 kıloydum.Su an 18 aylık ve 56 kiloyum.
Mlkkrm Blackcloud Ay super olur benım haftaya pazartesı guncelıyecegım canım kac oldugumu o gune kadar dıyete devam ve tartışmıyacam
Esilasel Mlkkrm ben diyette kaçamaksız yapamıyorum malesef. Arada kaçamak yapmazsam diyeti komple bırakıyorum