Piiiiiinaar Adart merhaba bizimde beyazlik görünüyor alttan damakta. Çıkması ne kadar süreyi alır acaba. Birde tedagil ne oluyor bu şekilde mi kullanılıyor
Rabia_asel727 Menekkse merhabalar sanki benim bebeğimi tarif ettiniz bende sorucaktım bu post ile karşılaştım
Ecemilay Menekkse gerçekten deliricem çocuk yatmıyo yatırıyorum bağırıp kalkıyor ölüyorum uykusuzluktan artık kendi de aynı şekilde
Ceylanbetul Kayraaaaaa kehribar kolye gerçek kehribar kolye mi yoksa satılan 200 300 lük var onlardan mı acaba , fark ediyor mu
Kayraaaaaa Ceylanbetul canım fiyatı çok yüksek değil 5-6 ay önce 120 tlye aldık çok. Para vermeyın sertıfkalrı var zaten onların
Ceylanbetul Kayraaaaaa anladım kimisi ucuz olanın etkili olamıycağını söylüyor, uygun fiyata da var çok pahalı olanida , makul bı fiyatta iş görüyor o zaman
Kayraaaaaa Busra0806 evde saksının toparıgıda olur bekletın 2 gün ışık gormesın ardından temızleyıp tekrar tuzlu suda bekletın ve kulllanın bıkac ayda bır yapılması gerekıyormus çünkü
Defnedefne Kayraaaaaa kolyeyi nerden aldınız acaba benim bebeğimin de ağzı çok akıyor almak istiyorum ama güvenemiyorum
Yagizarel Aylin_07 bnm oğlumda büyük numara emziği tutmadı bnde Tekrar 0-6 aldm midesi bulanio ucu çok büyük olduğu icin
Cansu8835 Senay05 Benim kızımda 3 ay 20gunluk aynı belirtiler bizdede var eli sürekli yüzünde ağrısı var belli🤦🏻♀️ aglama krizleri tutuyor🤦🏻♀️😑😥alt damakta beyazlasma var dış yeri de belli zaten damağında gorebiliyorum🤦🏻♀️
Gulbiye Aylin_07 büyük boyu benim kızımda almıyor 9 bucuk aylık hala 0-6 ay kullanıyorum ben dişle alakası yok
Gulbiye Busra0806 bende 1 aydır kullanıyorum nerdeyse ama hiç bir faydasını görmedim salyalar akıp gidiyor huzursuzluk uykusuzluk hiç bir faydası yok halada cıkarmadım belki zamanla işe yarar diye ama bir ay olacak bu zamana kadar fayda etmesi gerekiyordu
Busra0806 Gulbiye valla bende görmedim acaba sahte mi diye kuşkulandım ama belgesiyle birlikte geldi bilemedim işte. Burdan biri yazdı toprağa gömcekmişiz 2 gün kalıcakmkş onu deniyrum şimdi bakalım işe yarar inşallah