Menekkse Menekkse bir de elimi ağzına surdurmuyor, mesela tetagil yapicam tadını almadan zor sürüyorum elimi ağzına, izin vermiyor
bilgekizinannesi hulya09 ısırıp koparıyor damağıyla nasıl veriyorsunuz siz eline yanında oluyorum yine de koparıyor yeşil soğanı da pırasayı da
Menekkse hulya09 jeller konusunda emin değilim, tanıdıklarım kullandı aslında bir sıkıntı olmadı ama şimdi artık pek önerilmiyor
Kayraaaaaa Menekkse calgel diye bir jel var onu kullanmanı tavsiye ederim bırde kehrıbar kolye ağzının suyu akıyordu faydasını gördüm hıc ağırıydı atesı olmadan çıkardı dıslerını
Busra0806 Kayraaaaaa merhaba kehribar kolyeyi nerden aldınız acaba bende aldım ama hiç faydası olmuyo sanki salyası daha da çoğaldı yaa 😔
Ceylanbetul Kayraaaaaa kehribar kolye gerçek kehribar kolye mi yoksa satılan 200 300 lük var onlardan mı acaba , fark ediyor mu
Edanury Menekkse canım buzlu yiyecek ver içecekler ver sulu diş kaşıyıcısını soğuk verince iyi oluyo 10 buçuk aylık 6 dişimiz var 😜
Aylin_07 Jelibonsmom acaba benim ki de ondan mı emzik almıyor dış yüzünden çünkü oğlum dogdugu andan beri philips avent emzik tuttu 6 aylık olduğu için büyük versiyonuna geçtik şuan tutmuyor atıyor 3 4 dk en fazlaa
Adart Tetagil kullanıyorsanız jele gerek yok hem içeriği temiz değil jellerin. Bebekler için diş fırçalama aparatları var parmağa takılan ben ona döküyorum tetagili öyle uyguluyorum tavsiye ederim kolay oluyor. Hem de dişi kaşınmış oluyor izin veriyor.
Piiiiiinaar Adart merhaba bizimde beyazlik görünüyor alttan damakta. Çıkması ne kadar süreyi alır acaba. Birde tedagil ne oluyor bu şekilde mi kullanılıyor
Sebb Aylin_07 merhaba bebekler 1 yaşına kadar 0 6 ay emziği kullanıyor genelde büyüğü kabul etmiyorlar benim çocuğum unda aynı şekilde qtekrar küçüğü vermeyi deneyin
Yagizarel Aylin_07 bnm oğlumda büyük numara emziği tutmadı bnde Tekrar 0-6 aldm midesi bulanio ucu çok büyük olduğu icin
Gulbiye Aylin_07 büyük boyu benim kızımda almıyor 9 bucuk aylık hala 0-6 ay kullanıyorum ben dişle alakası yok
Gulbiye Busra0806 bende 1 aydır kullanıyorum nerdeyse ama hiç bir faydasını görmedim salyalar akıp gidiyor huzursuzluk uykusuzluk hiç bir faydası yok halada cıkarmadım belki zamanla işe yarar diye ama bir ay olacak bu zamana kadar fayda etmesi gerekiyordu
Adart Busra0806 diş granülü diye geçiyor toz halinde kullanılıyor. Diş ağrısı ve kaşıntıya iyi geliyor.
Fatmaana Ayy bu diş olayı ne zormuş 4 ay 20 günlük olduk dişinin bi alt bi üst çıkmak üzere sivriliği hissediyorum artık uyku yok emme çok az sürekli ağlama bazen ne yapacağımı şaşırıp kalıyorum 🥲🥲
Menekkse Fatmaana kesinlikle insan ne yapacağını şaşırıyor sürekli kucağa gelmek istiyor ki normalde kendi kendine biraz olsun oynayabilen oyalanabilen bir bebek. Oyuncaklarindan mı sıkıldı acaba diye düşünüyorum bazen e sürekli de evdeyiz havalardan dolayi. Ama bence oyuncaktan ziyade diş huzursuzlugu bu
Trkmn16 Menekkse anne sütünü buz kalıplarında dondurup sonra onu damaklarına sürebilirsin iyi gelecektir ☺️
Aysegulbbk Menekkse aynı durumu ben yaşadım oğlum şuan tam dokuz aylık oldu üç gün önce çıktı dişi ben doktoruma danıştığımda kesinlikle tetagil önermem geç çıkarmasını sağlıyor dedi biraz zor bi süreç ama hiç kullanmadım ve çıktı acele etmyin bence herşey zamanını bekler
Menekkse Aysegulbbk yaa bunu ilk defa duyuyorum çok teşekkürler, peki şuan dişi ciktiktan sonra yani daha huzurlu deyin bana lütfen 🥹
KUTAY61 Menekkse soguk salatalik veriyorum dişlerine iyi geliyor kemirip yutana kadar agzinda sıcak oluyor zaten o yuzden bogazi şisermi diye korkmuyorum birde diş fırçasıni hep eline veriyorum ısırınca rahatliyor
ilon Menekkse ay yazdıklarınızı aynısı bizde de var ben de karanfil zeytinyağı deniyorum diş kaşıyıcısını dolaba koyuyorum soğuyunca veriyorum eline kaşıyor dişlerini salatalık havuç prasa sapı bunları soğuk bir şekilde veriyorum rahatlatır diye bir de kehribar istemiştim bugün geldi bakalım denicem umarım faydası olur bir buçuk ay oldu bu belirtileri ama hâlâ bir şey yok
Menekkse ilon çok teşekkürler yazdıklarınz için, pırasa bizde de ise yaramıştı aslında sonra sıkıldı sanırım istemedi eşime aldirayim yine belki ister bu defa.
Rabis_003 Kayraaaaaa nasıl oluyor anlatırmısınız ne kadar süre tuzlu suda bekletip ne kadar süre ile gömüyorsunuz
Busra0806 Kayraaaaaa nasıl yani bilmiyordum ki böyle birşeyi ben 😔 tuzlu suya koydum ama çok beklemedim toprağa gömülmesi nasıl olucak ne kadar kalıcak anlatır mısınız
Nazli33 Bebeğim bir haftadır bisiy yemior ama ağlaması sizlamasinyok sizce dış belirtisi mi başka bisiy mi