Helloyagmur ayseozbek devamli kullaniyorum her beslenmesinde mamaya 1 kasik ilk once emziriyorum sonrasinda mama veriyorum sadece anne sutu aliyorsa suylada yapabilirsiniz sutten snr hemen verin
FeriDeniz ayseozbek ben kullanmıştım oğlumda benek reflüyü vardı ve sık sık kusuyordu. İyi geldi bu ürün.
DENIZ1907 Minikerkegim benim bebeğim memedeyken bile kusuyor cidden kesiyorsa ben de alcam 2 ay 7 günlük kullanabilir miyiz
Minikerkegim DENIZ1907 evet canım kesiyor istersen anne sütüne karıstır istersen mama veriyorsan mamasına koy
FeriDeniz ayseozbek günde bir kere anne sütüne karıştırarak veriyordum ben. İlk iki üç günde etki etti diyebilirim.
Minikerkegim ayseozbek mamanın tadını bozmaz bu keçi boynuzu özünün tozu var içinde hiçbir değişiklik yapmıyor sadece sütü veya mamayı puding kıvamına getiriyor
Minikerkegim ayseozbek canım ben emziryorum her emzirme sonrası mamanın içine de içececeği kadar yapmak zorundayım anne sütünün midede kalması kusmaması için. Yani bunu her beslenmede yapmam gerekiyor yapmayınca içtiği sütü hep geri çıkarıyor