Gamzebysl ayseozbek 2770 doğdu 2500 düştü anne sütü çok kilo aldırmadı mamaya başladım 10 günlükken suan 3400
Serene ayseozbek Biz 6 ay kullandık.Mama içtiği için her mamasının içerisine 1 ölçek koyup,7 dakika bekleyip veriyorduk.Benim bebeğim aşırı kusuyordu,thickener ile azaldı da rahatladık.
FeriDeniz ayseozbek ben kullanmıştım oğlumda benek reflüyü vardı ve sık sık kusuyordu. İyi geldi bu ürün.
ayseozbek Minikerkegim çok kusmamiz var üst baş kalmıyor yazık yavrum kusmaktan boğazı aciyodur. Nasıl kullandınız? Mamaya mi koydunuz anne sütüne mi günde kaç defa ?
DENIZ1907 Minikerkegim benim bebeğim memedeyken bile kusuyor cidden kesiyorsa ben de alcam 2 ay 7 günlük kullanabilir miyiz
Minikerkegim Seyma24 33 liraya aldım eczaneden reçeteyle satılan bişey değil eczaneden istemeniz yeterli
Minikerkegim ayseozbek önce anne sütüne koyuyordum kusması devam etti suyla yaptım tadını sevmedi en son mamaya koydum hem içiyor hemde kusması kesildi. Sadece arada fazla yerse fazlasını cıkarır ama onun dısında eskisi gibi bir saatte dört bes seferlik kusmaları yok
Yagmur98 Doktor mu veriyor bu kivam arttiriciyi nerde bulabilirm nasıl kullaniliyor kilo aldiriyor mu ay çok soru sordum galiba ama bebegim son 1 aydir kilo alamiyor kullanmak istiyorum
Serene Yagmur98 Bebeğiniz kusan bir bebekse kusmasını engellediği için kilo aldırıyor.Eczanelerde satılıyor sadece.Anne sütü ya da mamanın içerisine ekleyip kullanıyorsunuz.
ayseozbek Serene çok şükür rahatladıysa bende sipariş verdim yarın gelicek eczaneden 30 tl ymis😊 hem bebeğim hem ben çok yoruldum artık inşallah ise yarar
Yagmur98 Serene doktor bizede gaviscon intax toz verdi oda süt yada mamayla veriliyor bu dediginiz kivam arttirici daha mi iyi acaba
Serene Yagmur98 Bizde gaviscon işe yaramadı.Faydasını görmeyince kıvam arttırıcıya geçirdi.Önce gavisconu bir süre deneyin,faydasını görmezseniz geçin bence.
Minikerkegim Anne sütü veriyorum ilk sonra bu kıvam arttırıcıyla mamayı karıstırıyorum bebeğimin içtiği kadar. Her beslenme zamanında yapıyorum ki içtiği anne sütünün midesinde kalması için