Hacoks Emziren anneler salgindqan nasiplendim hastaneye gitsem ne veriyorlar eklem ağrısı öksürükten mahfoldum perişanım bebegim çok küçük
Kuzeymomss Hacoks influenza geçirdim aynı şekilde bebeğim de. Çok çok zordu, emzirdiğim için ilaçta içemiyorum. Parol, ıhlamur onlarla ayakta kalıyorum. Emziriyorsanız da ilaç vereceklerini düşünmüyorum
ayln2604 Hacoks ben parol kullandım hastanede iğne ve serum taktılar onun haricinde evde sarımsak bal limon kürü yapıp tükettim 4-5 güne anca kendime gelebildim çok zor rabbim şifa versin
Hacoks 1PrensAnnesi Kuzeymomss cok geçmiş olsun bu arada hastanede bebekleri görünce içim parçalandı cok zor bebegime gecmesin diye cok ugrasiyorum kac aylik sizinki
Nslhnsdytgn Kuzeymomss merhaba bende influenza geçirdim dünden beri de bebeğim hasta . Bugün hastaneye gittik ona da bulaşmış :( ne kadar sürdü iyileşmesi . Ateşi var mıydı
Hacoks Nslhnsdytgn benim bebegime bulaşmadi şükür ama bi ateslenir gibi oldu bir kerelik geçti ertesi gun kontrole götürcektim zaten doktor 37.5 yuksek ates değil ateş olarak kabul etmiyoruz zaten hafif bogazlarinda kizariklik var önemsiz oda gayet iyi dedi bişey vermediler ama ben surekli maske ve el yikamayla artık kafayı yicektim cocuga bulasmasin diye elimi kiyafetime sursem cocuga dokunmadan yikiyordum