Berenaysed Arkadaşlar ben yeni doğum yaptım 3 günlük lohusayım ve vücudum inanılmaz ödem topladı özellikle bacaklarım balon gibi şişti bundan nasıl kurtulabilirim bana öneriniz var mı
Zuzu Berenaysed çabuk geçsin istersen sade nescafe tüket canım şekersiz olacak.Hemen ödemi alıyor.Benim de şişnişti yürüyemiyordum resmen ama nescafe iyi gelmişti
Zaltann OlgaArslan Kbrrrrr pesiashur mama verdi ve hala başarılı olamadım dün arı sütünden yapılan bir takviye aldım pekmezle karışmış iştah açıcı bir ürün iki sabahtır onu veriyorum ama ısrarla yediremiyorum 😔
elifzeze Berenaysed canım bu bende de vardı ayaklarım ayak bileklerim inanılmaz derecede şişmişti doktora sorduğumda bol yürüyüş yap ve su iç demişti evin içinde dolaş mesela biraz bende hem hastanede hem evde yürüdüm ayaklarını da yüksekte tutmanda fayda var geçmiş olsun 😘
Hacoks 1PrensAnnesi Kuzeymomss cok geçmiş olsun bu arada hastanede bebekleri görünce içim parçalandı cok zor bebegime gecmesin diye cok ugrasiyorum kac aylik sizinki
Bursa97 Berenaysed 021099 22 aylık canım deniyeyim ya birşey olcagini sanmiyorum denemekten fayda var
Leyli Kesinlikle bollll su hem süt yapıyor hem de ödemi alıyor. Ben günde bir iki bardak anca içerdim ama lohusalıkta günde 3-4 litre bitirdim gerçekten çok işe yarıyor