Beyzamnnt bizde öbür ay için fakülte Hastanesi’nden randevu aldık. Benim oğlum sizinkinden büyük 28 aylık ama hala sizin dediğiniz gibi hiç bir şey yapmıyor ekrean çok izliyor çünkü ikinciye hamile kaldım hamileliğim zor geçti devamlı ekran izledi çok ilgilenemedim.Yazın her günde olmasa gün aşırı parka götürdüm devamlı ordaki çocuklarla oynasın açılsın ama onunla konuşan çocuklara bile bakmıyor bı kere birine bakıp kafasını tuttu o kadar sevindim ki en ufak şeylere sevinir oldum sizi okadar iyi anlıyorum ki bazen bakıp ağlıyorum otizimli galiba diyorum. Oyuncaklarla asla oynamiyor hepsini dağıtıyor eline ses yapan şeyleri alıp sallıyor onlar hoşuna gidiyor arabanın tekerini döndürüyor sürmesini bilmiyor ısrarla oğlan bak dut dut bak böyle sürülüyor gösteriyorum ama yapmıyor. Hala konuşmuyor. İsmine bazen bakıyor bazen bakmıyor göz teması iyi.getir götür hiç yok asla getirmiyor elindeki bir şeyi ver deyince veriyor sadece. Parmak ucunda yürüyor. Burun belirtiler var nerdeyse ama benim dışımdakiler abarttigimi söylüyor. Mesela kardeşini kıskanmaz pek anlamıyor diyordum kardeşini çok kıskanıyor. Ama yaklastirdigimizda öpüyor kimseyi opmez bir beni öper sarılır birde kardeşine yaptı. Geçen komik ama cırcır mi oldun sen oğlum dedim cırcır cırcır dedi birden okadar mutlu olduk anlatamam. Bir başkası bakıp kuzum dedi oğluma oda kuzum dedi ama sonra dedirtmeiyoruz susuyor🙈 arada konuşacak gibi oluyor sonra tekrar susuyor geçen kitapi açıp hangisi miyav oğlum bak dedim parmağıyla gösterdi çok mutlu oldum ama bir daha yok sadece bir kere yapıyor
. Sizin doktor sonuçlarınızı takip edicem bizde gidicez umarım iyilerdir