Seheyas annediyebiri eşim işte geldiğinde unutmazsam sorarım 😊az az atarak attı birden hrpsi atılmıyor
annediyebiri Seheyas kablo ile mi attı acaba belli yöntemler var öyle de atılmıyor hepsi kablo ile Atarken hata veriyor eşiniz atarkende böyle oldu mu acaba
annediyebiri Seheyas bilgisayar girişi USB kablo girişi farklı malesef C dediklerinden eşiniz dönüştürücü mü almış bilgisayara o takma yerine
annediyebiri iPhone aldığıma o kadar pişmanım ki uygundu ben aldığım zamanlar ama almamalıydım aktarımı kolay olmadığı için vallahi bıktım bir telefon bu kadar mı yük olur insana
aras4823 Laden bilgisayara indirilmesi gereken bir program var onu indirmeniz gerekiyor sanırım itunes diye eşim diyordu o program eskiden direk aktarılırdı şimdi olmuyor bende yapacağım uzun zamandır flaş bellek almaya gidebilirsem tabi
tombikinannesi Laden telefonu kabloyla bilgisayara bağla, bilgisayardan fotoğraflara gir orda içeri aktar seçeneği var sağ üstte ona tıkla apple ıphone yazar altta (yazmıyosa bağlanmamıştır telefon) ona tıkla istediğin fotoları seç aktar de klasör seç aktarılıyo