3yasakadarsifirekran annediyebiri Adamı kanser eder bu iş çok zor😀 ıcloud sitesinden yapmıştım ama baya uzun sürüyor
__mom annediyebiri bende aynı sorundan muzdaribim samsunglarda oluyordu ne güzel aynı usül demedim ama olmadı bu kadar zor olmamalıydı ıphoneler içimde ya
annediyebiri Ztoros ben ıphone 5 kullanırken direk kablo ile bağlanıp atıyordum şimdi yine öyle kablo takıyorum Apple cihazı boş diyor. Telefon doldu kullanamıyorum
annediyebiri Bendiyebiri çok fotoğraf var ama nasıl olur ki öyle I cloud yedekleyince atılmıyor mu. Bilgisayardan ıcılada giriş yapın ordan indirebilirsiniz ama benim ıcloud sadece 5gb lık yedekliyor geri kalanı alamıyorum bende
Seheyas annediyebiri eşim işte geldiğinde unutmazsam sorarım 😊az az atarak attı birden hrpsi atılmıyor
annediyebiri Seheyas kablo ile mi attı acaba belli yöntemler var öyle de atılmıyor hepsi kablo ile Atarken hata veriyor eşiniz atarkende böyle oldu mu acaba
annediyebiri Seheyas bilgisayar girişi USB kablo girişi farklı malesef C dediklerinden eşiniz dönüştürücü mü almış bilgisayara o takma yerine
annediyebiri iPhone aldığıma o kadar pişmanım ki uygundu ben aldığım zamanlar ama almamalıydım aktarımı kolay olmadığı için vallahi bıktım bir telefon bu kadar mı yük olur insana