Cennet1212 1balkizannesi benim gittigim buz lazer 2.500 tl 12 seans ama sunu diyeyim genital bolge felaket aciyor
Lunaluu 2prnses1prens lazer ışınlarıda çok masum değil bence eşiniz evdeyken alın randevuları öyle gidin.
Elifinannesi33 patiseverr_ aaa bende aynı sizin gbi 3.seansima gircem memnunum azaliyo özellikle koltuk altı acaba emziriyorum sorun olurmu meme ucuma da yapıyorum ben bu arada sizin uygunmuş benimde 15 seans 2000
tuzludakota 2prnses1prens haftasonuna denk getirin Seansları eşinize bırakın çocukları en fazla 1 saat sürsün veya akşam işten geldiği zaman gidin zaten ayda 1 kere olur idare edilir yani
2prnses1prens tuzludakota hafta sonuna ayarlarım eşim geç geliyor malesef 1 saatse idare edebilir diye düşünüyorum
Toprak-hira59 2prnses1prens 5 bolge yaptiriyorum yarim saat 40 dk civari suruyor bebegimide getiriyorum isim bitene kaar ablalari oynuyor onunla kendileri istiyor topragida getirin diye banada cok rahat oluyor birakicak kimsem olmayinca :)
patiseverr_ Elifinannesi33 15 seans ilk kez duydum ya, nerde oturuyorsunuz? Ben ankaradayım. Benım yaptırdımda kampanya vaedıben emzırmıyorum göğüs ucumdada oyle kıl yok o yüzden yaptırmıyorum keske sorsanız gittiniz yere zararı olurmu dıye