2prnses1prens Anneler size bişey danışmak istiyorum. Ben gurbetteyim lazer epilasyona gitmek istiyorum ama kaç saat sürüyo be kadar sürede oluyo hiç bi bilgim yok bebegimi kızlarımı bırakabileceğim malesef kimsem yok sizce nasıl yaparım sizce bu işi☹️
Elifinannesi33 2prnses1prens bende yeni başladım canım 2 seans gittim aileme birakiyorum tüm vücut yarım saat suuryo hemen geliyorum bende şunu merak ediyorum emziriyorum ama Lazer yapıyorum sorun olurmu
Zeynep8181 2prnses1prens Tüm vücut 45 dk civarı sürüyor.. Annemlere bırakıyorum.. 7. seansa gireceğim.. 2 kez seansa getirdim hatta.. Pusetinde uyudu.
2prnses1prens Elifinannesi33 daha dün estetisyen biryle görüştüm sorun olmayacagını söyledi bende emziriyorum 3 aylık bebeğim ama benm bırakabileceğim kimse yok malesef
Azyef 2prnses1prens uyutup götürün y bebek arabasında uyusun bı personelin yanında dursun ben öyle yapıyordum
Gamzeli2206 Azyef Allah aşkına konu bir can olunca millete akıl vermeyin siz yaptınız bişey olmadı bu kadın size uysa ordaki görevliye emanet etse çocuğu Allah korusun etraf çok kötü vebali size olur can bu can yaa küçük bi can nasıl böyle akıllar verebiliyorsunuz korkmadan
Vrlmr Bana koltuk altına yaptırma belki süt kanallarında sıkıntı olabilir demişlerdi henüz başlayamadım bende gitmek istiyorum sizde bu dediğimi bir araştırın isterseniz belki doğrudur
Sehergndz Bende yeni basladim esimin izin gunlerine gore ayarliyorum o bakiyor 5 bolge 1 saat 15 dk falan surdu
alisinannesi63 Valla bende adet olmayı bekliyorum ( hormonlarım düzelsin düzene girsim öyle ) 3 ay oldu doğum yapalı