twobabymommas nilesea çok geçmiş olsun ben de cam ocak kullanıyorum ocağı alırken yapılan en büyük hatalardan birinin ocakta sebze közlemek olduğunu söylemişlerdi, közlerken ocak patlama şikayetleri çok oluyormuş
nilesea twobabymommas keşke bizi de uyaran olsaydı, satıcı da uyarmadı, çevremde de böyle bir olaya denk gelmedim, acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldum 😔
akidesekerii nilesea Bu korku yüzünden çeyiz zamanı inox ocak aldım. Ankastre markası araştırırken şikayet sitelerinde o kadar çok böyle görsel gördüm ki. Çok geçmiş olsun size de..
nilesea akidesekerii en doğrusunu yapmışsınız, bilsem ben de almazdım, bir daha da almam, ki bence patlayan bir malzemeden ocak imal edilmesi saçma.
BuzluKahve nilesea çok geçmiş olsun. Ocağın kullanma klavuzunda közmatik ve güveç gibi materyallerin kullanılmaması gerektiği yazıyordu benimkinde.
nilesea BuzluKahve muhtemelen bizde de yazıyordur bilindik bir şeymiş ama ben gözden kaçırmışım bu zamana kadar ☹️
Cinarinannesi20 Cam ocağa patlıcan köz suyu damladığı için patladı. Onun içindeki bir madde buna sebep oluyor. Cam ocağı alırken ilk söyledikleri patlıcan közlemeyin oldu.
Fundatercuman nilesea Çok geçmiş olsun benim de Instagram’da takip ettiğim bir bayan patlıcan közlerken aynı bu şekilde patlamıştı cam ocağı. Sanırım gerçekten köz durumu baya etkiliyor
Cemre_61 nilesea çok geçmiş olsun bu ocakları takarken ilk yaptıkları uyarı patlıcan közlemeyin olmuştu baya risk taşıyor demek ki
Phersephone nilesea çok geçmiş olsun ,bugün patlıcan közlemeyi planlıyordum son dk oğlum uyumayınca başka birşey yapmaya karar verdim . Yorumlar da siz de bilgilendirmiş oldunuz 🙏
nilesea Rez garantisi bitmiştir büyük ihtimalle, dolu dolu 4 yıl oldu :( genelde kullanıcı hatası diyorlarmış, şikayetvara yazdık bakalım sonuç ne olucak.
nilesea papatya_1125 çok teşekkürler, o sizin iyi güzel bakış açınız 💕 böyle önemli bir bilgiyi gözden kaçırmışım bunca zaman, o yüzden paylaşmak istedim, patlama ihtimalini bilsem hiç cam ocak almazdım ☹️
papatya_1125 nilesea Benim de cam ocak geçen sene BİM’den almıştık ama kullanmıyorum yani daha doğrusu kullanamıyorum.sobali eve geçtiğimiz için tüp uyumlu almıştık her şerde bir hayır varmış Demek ki ben de hiç dikkat etmiyordum kulağıma küpe oldu Teşekkür ederim😊
sevgisimay nilesea cok geçmiş olsun ya valla ben de ocağı kullanırken korkmuyo değilim bi şeyler hiç közlenmiyorum alırken özellikle söylemişlerdi valla cam ocak pişmanlık resmen ya
nilesea Deletedmom_35 ocakta köz yapmayın ve uzun süre tüm ocakları aynı anda kullanmayın, tedbirinizi alın bir şey olmaz Allahın izniyle 🙏
nilesea findiginannesi_ bu bilgiyi hiç bilmiyordum, kimse de uyarmadı, patlama ihtimalinden satıcı bahsetmedi, bahsetse cam ocak almazdım, 4 küsür yıl oldu bu ocağı alalı defalarca közmatik kullanmışımdır, acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum.