nilesea Deletedmom_35 ocakta köz yapmayın ve uzun süre tüm ocakları aynı anda kullanmayın, tedbirinizi alın bir şey olmaz Allahın izniyle 🙏
papatya_1125 nilesea Benim de cam ocak geçen sene BİM’den almıştık ama kullanmıyorum yani daha doğrusu kullanamıyorum.sobali eve geçtiğimiz için tüp uyumlu almıştık her şerde bir hayır varmış Demek ki ben de hiç dikkat etmiyordum kulağıma küpe oldu Teşekkür ederim😊
nilesea findiginannesi_ bu bilgiyi hiç bilmiyordum, kimse de uyarmadı, patlama ihtimalinden satıcı bahsetmedi, bahsetse cam ocak almazdım, 4 küsür yıl oldu bu ocağı alalı defalarca közmatik kullanmışımdır, acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum.
nilesea twobabymommas keşke bizi de uyaran olsaydı, satıcı da uyarmadı, çevremde de böyle bir olaya denk gelmedim, acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldum 😔
nilesea akidesekerii en doğrusunu yapmışsınız, bilsem ben de almazdım, bir daha da almam, ki bence patlayan bir malzemeden ocak imal edilmesi saçma.
nilesea BuzluKahve muhtemelen bizde de yazıyordur bilindik bir şeymiş ama ben gözden kaçırmışım bu zamana kadar ☹️