Yasemin5 BihterZiyagil_ ben de diyet yapıyorum 5 hafta oldu bebeğim 4 ay 9 günlük. Hamile kaldığım kilo 54 60 Kilodan 5 haftada 54,5 e düştüm. Hedef 51-52🙏🏻
Elfvli BihterZiyagil_ kizim 10 aylik. Bende emziriyorum. 1 haftadır diyetteyim. Az porsiyon yiyorum ve şekeri kestim. Detoks suyunun tarifini aldım onu deneyeceğim mutlaka. Benimde gitmesi gereken bir 5 kg var.
BihterZiyagil_ Deletedmom_78 Mehtap yakut. Emziren anne detoksu yaz cnm. Link yasak atamıyorum o yüzden 😄
Annesizanne BihterZiyagil_ vermem gereken 20 kilo var 😅ama bebeğim küçük 3 ayını doldursun inşallah diyetisyen eşliği ile vericem ilk çocuğumda da 16 17 kilo vermiştim diyetle
BihterZiyagil_ Annesizanne ben hamile kaldığım kiloma döndüm 2 çocuğumda da, ama ikisindede Zaten 5 kilo fazlalıkla hamile kalmıştım. Hala o 5 kilo duruyor çok sinir bozucu
oyoyoyyedibeni BihterZiyagil_ hahahha ya bu bir tek benim sanıyordum beni anlatmışsın 🤣 bende ne zaman bir yere yemege gitsek ac kalkıyorum herkes ay cok doyduk falan yapıyor erkekler bile 🥲
BihterZiyagil_ oyoyoyyedibeni evet ya istemeye de çekiniyorum 😄 etrafimda da hic kilolu yok hepsi çöp gibi mübareklerin 😂😂
oyoyoyyedibeni BihterZiyagil_ bende bayadır diyetteyim ama kilom cok takıldı 75 de , boyum da 1.65 yanı baya bir yolum var 😭 senin boyun kac kilon iyimis😊
oyoyoyyedibeni BihterZiyagil_ bende istemiyorum ya 🤣 hatta eve gelince esime kızıyorum bazen sen istesene bende isteyim diye 🤣🤣simdi hem kilolu hem en cok yiyen olmak sıkıntı ortamda 🤣🤣
expectopatronum BihterZiyagil_ benim kilo vermeye değil ama sıkılaşmaya ihtiyacım var. Onun için de var mı sihirli bi formül 😅 spora vakit yok bebem bensiz ne durur ne uyur 😓
BihterZiyagil_ expectopatronum yani 15 dk da vaktin yokmu mesela. Reyhan Oksayı tavsiye ederim pilates yaptırıyor süper 😊