Busrazeyn Ezgican23 8 aylikken 2 dis birden cikarkarttik yesil degildi bizim huzursuzdu artik damaklar cok sismisti gece cok sık uyanmistik ellerini damagina degdirince o zaman anlamistim bende bekliyordum 8. Ayda geldi bizim disler.
turkaninalli Ezgican23 Üşütünce yeşil kaka yaptıklarını biliyorum daha doğrusu bizimde bir kere olmuştu annem kulaklarının arkasına vikis sürdü ve geçti 🙈
Poyraz23- 66arasim atak haftasındalar canım benim oğlumda 6 ay 6 günlük uykuya dalamama uykuda bağırarak ağlama sürekli ilgi ve oyun isteme gibi şeyler var kitaplarını okudum sıçrama yanş atak 🤷♀️ Ama dişinde de beyazlık var damağında
ipeek0807 Berenpinar bizim de 2 gün ateşlendi aynı zamanda grip öksürüğü var kakası da koyu yeşil yeşil dün alt sağ dişini hissettim elimi sürünce sağ daha hissedilmiyor ne zaman Çıkar acaba
Fatmaana Beraninannesii bizde de 2-3 gündür yeşil kaka var bende demir damlası diye düşünüyordum diş hiç aklıma gelmedi
Asel-53 Fatmaana kaç aylık bebeğiniz benim de yeşil kaka yapıyor bebeğim ama Demir ilacını kullandıktan snra başladı daha 4 ay 6 günlük şimdiden diş olmaz heralde
happymome23 Dlshnn3 bizde aynı durumdayız ama 2 gündür aşırı bir huysuzluk var bu sefer geliyor diye tahmin ediyorum 😄
Dlshnn3 Hasmeftun happymome23 Aayyy valla geceleri fuul uyuyan çocuğum uyuyamıyor uyanıyor ağlıyor falan acaba diş mi geliyor bizede
Hasmeftun Dlshnn3 benim Bebegim 6 buçuk aylık 3 gun önce 2 alt dış patladı zorlu geçti ve yesiil dışkı ateş ishal huzursuzluk hepsi oldy
Asiyyee Berenpinar suan suan bu durumdayım gece 2 gundue sabah kadar uyuyamıyorum asiri uykusu var ama agrisi var cocugun 3 gundur ishal ve yeşil ayesi 38 bucuugu geçmedi
Brcnyilmzbysl Asiyyee ya benim bebeğimde 4 ay 27 günlük bugün sabahtan beri kakası yeşil ve ishaldi bildiğin sanki su kaka yapıyor, şimdide ateşi çıktı calpol verdim diş mi bilmiyor Ki ama korkuyorum böyle olunca iyi olsun bebeğim 😢
GokceOrmanci Ezgican23 bugün dış cikardi benim oğlum aynen 2 3 gündür kakasinda yeşillik oluyodu ben ek gıdadan diye düşündüm. Ben bilmiyodum dış çıkarırken yeşil olcani kakasinin. Şimdi sizden öğrendim ama öyle oldu
Aselmiraaa GokceOrmanci ayy biz de sekiz aylık olduk.kaka yeşil şu birkaç kez ama dış altıncı aydan beri yok yeri var kendi yok nasıl çıkacak bu yahu huysuzluk göğe vardı 😔