denizkabugu58 7buçuk aylık kızım damakları iyice şişti kızardı ama hala çıkaramadı dişi. 2 haftadır gece uykuları zehir oldu saat başı uyanıyor ayakta sallamadan dalamıyor uykuya bitmiş haldeyiz hem o hem ben 🤦🏽♀️ çık artık dişşş
Aselmiraaa GokceOrmanci ayy biz de sekiz aylık olduk.kaka yeşil şu birkaç kez ama dış altıncı aydan beri yok yeri var kendi yok nasıl çıkacak bu yahu huysuzluk göğe vardı 😔
Serapileinci Ezgican23 Bebeğinize sebze yedirdiyseniz kaka yeşil olur Bebeğinizi çok oturttuysanız yeşil kaka olur Bebeğiniz çok beslendiyseniz yeşil kaka olur
eylultossss Ezgican23 olur canım koyu yeşil , açık yeşil dıskı , salyada artıs bazen kusma mide bulantısı , ateş , iştah azalması , halsizlik , pişik hepsi olabilir
Pirayeada sedaelif bizim de 38 3 oldu calpol verdim düştü tekrar çıkarsa doktora gotureyim o zaman. Teşekkür ederim cnm
duruguzel Ftsbzdgg herhangi bi tedavi uyguladılar mı? Diş için olduğunu anlasaydınız evde de hallolur muydu yani
Ftsbzdgg duruguzel bence bu ateşe ve çocuğun durumuna bağlı eşim küçükken havale geçirmiş ben bu yüzden ateş 38i geçince açıkçası hemen doktora başvuruyorum korkumdan ateş yüksek olmadığı sürece evde hallolur bence bizim gaitamızda enfeksiyon çıktı sonradan o yüzden 2 gündür hastanedeyiz sürekli serum antibiyotikle tedavi görüyoruz bide üzerinde diş ama 3 gün yeşil kaka oldu huzursuzluk 4.gün diş patladı
Tugceozcetin128 Ezgican23 evet benim ateş falan olmadı ama ishalimsi durum oldu ve çok fazla salya oldu yani biz hep iki üç aylıkken çok aktığını sanarmisiz dış salyasi aşırı akıyor ve çok huysuz oldu bir iki gece uyku rutini bozuldu sonra baktım alt çıkmış ertesi gün ikinci alt çıkmış,5.bck aylıktı çıktığında günde iki kere tetagil veriyorum çok rahatliyor
Dlshnn3 aslnur bebegim86 Doktor raporlu yazdı bu mamayı her ay ücretsiz eczaneden toplu alıyorum 🥰 Neocate mamanın ismi
Asel-53 Fatmaana kaç aylık bebeğiniz benim de yeşil kaka yapıyor bebeğim ama Demir ilacını kullandıktan snra başladı daha 4 ay 6 günlük şimdiden diş olmaz heralde
Fatmaana Asel-53 da 4 ay 11 günlük demir ilacından sonra öyle oldu bende o yüzden ondan diye düşünüyorum doktora sorma gereği duymadım
Ardennnnn 2-3 gündür yeşil kaka ve bugün 2 diş patladı elimle dokunduğumda elime geldi böyle alttan 2 diş bu zamana kadar aşırı huysuz sık uyanma yatakla savaş veriyordu resmen ateş olmadı bizde ama aşırı terleme oldu baş arkasında sıcaklık oldu ateşini ölçtüğümde normaldi 7 ay 28 günlüğüz
Serapileinci Denooomii henüz oturmayan bir bebeği kucakta veya başka bi yerde çok oturttursan eyrekleri Batar derler ya bunu kakasından anlarız
eda-14 Ezgican23 3 gündür yeşil kaka mevcut ve çok huysuz kabız desem değil hasta da değil ama çok huysuz herşeye ağlıyor ve iştahı yok bunlarda diş mi acaba bebeğiniz kaç aylık benim 7 aylık oldu kızım
Prensesannesi2022 Ezgican23 4 ay 20 günlük kızımın ilk dişi 15 gün önce çıktı ikincide 2 gün oluyor(maşallah) ama yeşil olmadı hiç biraz ishal olur gibi oldu ama renginde değişiklik yoktu