Peri95 Ahsenmommii 1 aylık kontrolünde doktor bu dozu verdi. Şimdi 2 aylık olduk ama henüz gidemedik doktora belki dozunu değiştirir.. Tok karnına veriyorum
Pinpony aysetugba kızmayın ama yaptığınız çok yanlış. Bebeklere şeker cok sakıncalı. Gaz çıkarmanın elbette çözümleri var ama bebeğe zarar vererek degil. şeker tüketimi özellikle 0-3 yaş arası bebekler için oldukça sakıncalı. Bu dönemde şeker tüketen bebeklerin bağışık sistemlerinin gelişiminde çeşitli sıkıntılar görülebiliyor. Keske yapmasaydınız.
aysetugba Pinpony tabiki kızmıyorum çok da haklısınız ama nöbet şekerini araştırmanızı öneririm rafine şeker değil kendisi hatta insülin hastalarında tedavi amaçlı kullanılır kendisi kızım 7. Ayını bitirdi şekerli gıda bende vermiyorum bebeğime kimseye de bu konuda kötü yol göstermek istemem ama dediğim gibi nöbet şekeri masum adı şeker ama içeriği temiz sevgiler 💕
Pinpony aysetugba ayrıca Muskat cevizi safrole içerir. Bu madde bazı uyuşturucu maddelerin başlangıç maddesidir. acaba bebeğiniz uyuştuğu icin rahatlıyor olabilir mi ? Lütfen biseyleri kulaktan dolma bilgilerle onun Bun’un dedikleriyle uygulamayın araştırın bakın buraya girebiliyorsunuz demek ki interneti etkin kullanabiliyorsunuz. Muskat ya da şekerin zararları yazsanız bebekler için bi suru makale çıkar karşınıza Google’dan.
aysetugba Pinpony zaten çok açık bir şekilde yazıyorum diyorum ki yönlendirme değil koca karı ilacıdır uygulayıp uygulamamak kişiye kalmıştır fakat tıbbın ileride olmadığı zamanlarda bu böyle kullanılmış uygulanmış ve de soruna çözüm olmuş tabiki herşey ne kadar şifa ise aşırısı zehirdir ben demiyorum ki bebeğe avuç avuç yedirin tekrar diyorum isteyen yapar istemeyen yapmaz sonuçta ilaç endüstrisinin ilerlemesi ile bazı şifalı bitkiler rafa kalktı ve kötü gözle bakılmaya başlandı ayrıca kullanılan gaz damlalarının içeriğinin tamamına hakim misiniz yani o formüller kıvam vericiler tatlandırıcılar vs den bahsediyorum . Özetle isteyen uygular arkadaş tarif bu (nokta)
Pinpony aysetugba öyle mi bilmiyordum yanı işlenmemiş şeker öyle mi . Ama ne bileyim bebeklere su bile verilmiyor yA o yüzden sakıncalı degil mi yine de doğal da olsa.
Melikegencall1 Nurse harveys damla biz şurubunu kullandık hayatımızı kurtardı birde zinco var bitkısel , ikisini dönüşümlü kullandık Sab simplex de alıp nurse harveysle dönüşümlü kullanabilirsin
Omerinannesio Melikegencall1 bende hep damlasını kullandım eşim eczaneden surubunu almış 50 günlük bebeğim ne kadar vermeliyim acaba
Pinpony aysetugba elbette. Siz bilerek gözlemleyerek yapmış olabilirsiniz ama bu tarz bisey başka bi bebekte alerji vs yapabilir mesela o yüzden söyledim. Bilmeyen uygular bisey olmaz diye. Onda farklı etki yaratır falan o yüzden uyardım.
metehnn Damymom Ameticol damla benim oglumada 10larca denedigimiz damla sonucu bu iyi geldi ilac degil bitkisel yaziyor araştirip doktorunuza sorun derim ama doktorunuza danismadan hic bir damlayi kullanmayin bence 😊
Busra986532 Damymom Nurse Harweys Ama kimyon çayı sabah akşam 1 çay kaşığı da çok etkili bağırsaklarda gaz bırakmıyor
burcinyamanerke Damymom her emzirme sonrasi 8 damla relactez kesinlikle her gaz damlasi denedim cozumu bunda buldum 4 ayligiz
WendyWu ruveydatas Katılıyorum biogaia denedim faydasını görmedim, probiyotik hem iştahını açtı hem gaz sancılarını neredeyse bitirdi
Biz3kisiyiz_ Damymom relaktaz günde 8 defa 8 damla hem süt emilimi için hem de gaz için. Bize baya faydası oldu. Hafta da 1 tane bitiyor biraz maliyetli oluyor ama bebeğimin kivranmasından önemli değil. + Probiyotik olarak da enterogis kullanıyoruz biz. 5 buçuk aylık hala kullanıyorum. Birde yediklerinize kimyon dökün ve kimyon çayı için kendiniz. Yani biz nurse+ sab probiyotik olarak da bio kullandık bizde ise yaramıştı. Biraz da denemek lazım