Damymom Hanımlar bebeğim 36 günlük bi kaç gündür gaz sıkıntımız var bi damla kullanıyoruz ama çözündürüp vermem gerekiyor pekte faydası olmuyor direk ağzına damlatacağım etkisi olan bi damla önerisinde bulunur musunuz
Ffak sab simplex kullanıyorum. 3 aylığız 15 damla sabah ilk beslenmeden hemen önce 15 damla akşam son beslenmeden hemen önce şeklinde. Bitkisel ve alman ürünü ben memnunum Damymom
powerpopboy Damymom mommys bliss grape water doktor önerdi tek geçerim. Relaktaz da harika. Evde onlarca damla var hepsi çöp. Bu ikisi bize çok iyi geldi
ruveydatas Damymom gaz damlası değilde probiyotik önerebilirim biogaia benim bebeğim 3 ay gaz sancısı çekti gaz damlalarından ziyade probiyotik işe yaradı doktorumda aynı şeyi söyledi zaten işe yaramadıklarını probiyotik almam gerektiğini . Ya da en azından damla ile birlikte kullanırsanız daha faydalı olur bağırsakları gelişmemiş çocuklar için .
Peri95 Damymom Sab simplex kullanıyorum günde 4 kere 8er damla. Çok faydası oldu kendi pırtını kendi yapıyor çoğu zaman. Birde besledikten hemen sonra gazını çıkartırsanız daha rahat oluyor
plajterligi powerpopboy bizde iki haftalıkken emzirme Danışmanı hemşirenin tavsiyesi üzerine aldık 42 günlüğüz bir kaç gündür kullanıyoruz fakat internette doğru düzgün bilgi yok kullanımıyla alakalı. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Dilanarya Nurse harveys colex kesinlikle bize tek iyi gelen şurup bu 1,5 aylıkken başlamıştık 3,5 aylığız birde biogaia kullanıyoruz
WendyWu ruveydatas Katılıyorum biogaia denedim faydasını görmedim, probiyotik hem iştahını açtı hem gaz sancılarını neredeyse bitirdi
berhilka ruveydatas kesinlikle ben de öneririm kaledion kullandık ilk, iyi hazını yaptı diyorduk ama biogaiadan sonra hiç gaz yapmıyormuş onu anlasık hem kakasını hem gazını çok güzel yapıyor
Mom_dery ruveydatas Katılıyorum ben de prebiyotik kullandım sadece biogaia yı kullandım. Biogaia hemen etki etmiyor 2 hafta düzenli kullanmanız lazım ama etki ettikten sonra büyük oranda çözüyor problemi ve kalıcı olarak
jelybon Damymom Nurse Harveys kullanıyoruz doğduğundan beri. Şu an 1 aylık olduk memnunuz. Hastaneden bunu yazmışlardı.. Günde 4-6 kez 2.5 ml veriliyor
Ayfertosun Damymom kaka konusunda biogaiga bağırsak düzenleyici her gün aynı satte vermen gerekiyor . Sap simplex sabah ver biogaiga öğlen ver sap simplex akşam 6 gibi ver akşam 6 dan sonra gaz damlası verilmez verilen gaz ilaçları bağırsakta gaz yapıp daha çok soruna yol açıyor akşama gaz ilacı bırakılmaz diyor benim doktorlar öylede yaptım 2.5 aya kadar gaz çektim birdaha çekmedim ama biogaiga yı 4 ay düzenli kullandım
marisinannesi bizde 20 günlüğüz ilk biogaia kullandık fayda etmedi sonrasında sab simplex kullanmaya başladık günde 3 defa 10 damla baya rahatladı kızım
cankuzularim marisinannesi gunde 3 kere 10 damla fazla degilmi ustunde bile belirtilen doz 25 damla bende bu damlayı yeni kullanmaya başladım
Nurinan marisinannesi bizde 21 gunluguz biogaia kullanıyoruz çok bir faydası olduğunu düşünmüyorum günde 1 defa aynı saatte kullan dedi doktor günde tek etki etmiyor pek fazla bu söylediğiniz damla etkili mi
aise_kzn Bize ilk doğduğunda hemsiremiz önermişti o zaman farklı bisi almistim 2 aydan sonra önerdiği nadi night kullandık ve keske daha önce neden dinlemedim oldu arkasında bitkisel içerikleri yazıyor ve ilaç değildir yazısı var bebegim baya rahat etmişti şükür tavsiye edebilirim eczanelerde olmayabilir getirterek temin ediyorduk.
Eylul03 Damymom nurse harveys kullandım ve çok memnundum simdi 3 ayligiz bişey kullanmıyorum masaj desteği yapıyorum sadece yapmasamd a kendi cikariyor
bhtsizbdvi Damymom gaz damlası bir yere kadar bekleyeceksin bacım ben 6ya giricex hâlâ bekliyorum sap simplex ve bio kullanırim hâlâ aynı
Roslin Damymom Hepsi benim bebeğimi daha kötü yaptı ve ağlattı. O yüzden hiçbirini kullanmıyorum artık, aguline ilk bir hafta iyi geldi gibiydi uykuda yapıyordu. Ama şuan o da etki etmiyor