Azramm12100 Yarın 2. Ay aşısı vardı kızımın. Bugün aradılar sağlık ocağından asi yok 23 ünde gelecek. O zaman gelin dediler
ssari1903 byzberen özel hastanelerde oluyordur ya ben hiç sağlık ocağına gitmiyorum ama kendi kontrolümüzxe gttik direk yapmışlardı. En azından muayene ücret verip hep muayene ettirip hemde ücretsiz aşılarını yaptırabilirsiniz
[silindi] NTV haberde izledim siz yazmadan önce. Zaten tedarik etmede pandemiden beri sorun yaşanıyormuş, göçmenlere de vurulduğu İçin kalmıyormuş.
[silindi] NoThing2Lose göçmenlere de yapılıyormuş Onların yoğun olarak konakladığı yerlerde erken bitiyormuş haberde izledim
mavigiller [silindi] ayy çıldırmak elde değil resmen kendi ulkemizde kendimize yetemiyoruz ya ağız dolusu küfür etmek istiyorum resmen biz gitsek hiç bir ülke bizi kabul etmez bir gram su vermez ya tedarik etsinler o zaman onlarda bebek çocuk masumlar laf etmiyorum ama önce kendi vatandasina baksın su devlet artık oyy oyy ne desem ki içeri atarlar valla 🤣
mavigiller byzberen çok katılıyorum ve deliriyorum yorumları okuducka bir kaç ksiinin dediği gibi siz misafir olarak gidin bir kaç sağlık ocağına sordurup akrabam geldi de misafir olarak bu aşıyı vurulabilir miyiz deyin bir ay sonra bende gidicem bakalım ne olacak 🤦
mavigiller Miracinannesi52 merhaba hangi ilcedesiniz ben gebze’deyim benmde bebeğime vurulacak bir ay sonra belli bir tarih verdiler mi peki ?
Miracinannesi52 mavigiller başiskeledeyim ben hayır tarih vermiyorlar aşı gelince biz sizi aricaz diyorlar
whitemoon byzberen devletin hemşiresi neden yalan söylesin menfaati nedir bu işten eline ne geçecek öyle bir hakkı var mı ki bi kere ?
Kubumom Sadece aşılar değil hanımlar, ilaçlar da yok. Antibiyotik, öksürük şurupları ateş düşürücüler hatta doğum kontrol hapları. Hiçbiri yok . Kurlarla alakalıymış, Türkiye’ye bu yüzden göndermiyorlarmış..
lilyummm byzberen sayılı geliyor galiba aşılar. Geçen 1 yaş için hemşire arayıp durdu, ben öğlene doğru gittiğim için benden önce gelene vurmuşlar. Çok az geliyor aşılar ve hemen bitiyor bi dahakine erken gel demişti bana. Sanırım sadece o aşı genelinde değil tüm aşıları az yolluyorlar
ssari1903 masumbiranne her yerde ücretsiz evet ama özelde mutlaka giriş yapılıyorsa muayene ücret gerekir 300 500 neyse