BirDuaMeselesi byzberen sadece o mu bebeğim 1 aylık oldu hepatit b aşısının 2.dozunu olacak ebe aradı aşı yok ne zaman gelir bilmiyorum haber veririz diye yani herkesde var bu sorun
RainOverMe byzberen ıkı sene once tum asılar vardı annemlere sordurmustum ank da. Kecıorende oturuyorlar. O zamanda eksık asılar vardı su cıcegı cocuk felcı(sanırım) eksıktı. Oldugumuz yere gelince annemlere gıtmeme gerek kalmadı. Ben tesekkur ederım saglıkla buyusun bebıs🤗🌺🙏🏻
Miracinannesi52 byzberen bugün benim bebeğimin de 6. ay alışı vardı gittik hemşire Kocaeli genelinde şuan aşı yok gelince biz haber vericez dedi
mavigiller Miracinannesi52 merhaba hangi ilcedesiniz ben gebze’deyim benmde bebeğime vurulacak bir ay sonra belli bir tarih verdiler mi peki ?
Erolunannesi byzberen Acaba şehirden şehire falan mı değişiyor pazartesi günü oğluma (6aylik) iki bacak 1 ağızdan damla olmak üzere 3 aşı vurdurdum
BarlasMomm byzberen burda okuyordum postlardan asi yok diye kendi cocuk doktorumuza sormustum daha once özel hastanede. o da olur mu oyle sey aşılarin hepsi var bizde korkmayin demisti anlamadim saglik ocaklarinda niye aşı sıkıntısı oluyor
Birkullanici NoThing2Lose e nabızdan bak orda hepsi var aşılarım bölümünden .kendi çocuğınun hesabından bakacaksın
NoThing2Lose Birkullanici bişey olmaz demişsiniz ama önemli bir aşıymıs o çocuk felci için ben vurdurdum bize.yok falan denmedi eksikmi vurdurduk acaba diye sordum size
Gmze1998 byzberen 1 yaşında kizimada kızamık aşısı yoktu 6 ay resmen çocuklardan uzak tutucam diye köşe kapmaca oynadım zor bir durum inşallah tez zamanda ararlar
NoThing2Lose byzberen daha iki hafta önce vurdurdum size ağızdan verilen damla yok denilmiş nasıl oluyor da bazı yerlerde var bazı yerlerde yok hayret birde çok önemli asiymis çocuk felci icin
[silindi] NoThing2Lose göçmenlere de yapılıyormuş Onların yoğun olarak konakladığı yerlerde erken bitiyormuş haberde izledim
Azramm12100 Yarın 2. Ay aşısı vardı kızımın. Bugün aradılar sağlık ocağından asi yok 23 ünde gelecek. O zaman gelin dediler
ssari1903 byzberen özel hastanelerde oluyordur ya ben hiç sağlık ocağına gitmiyorum ama kendi kontrolümüzxe gttik direk yapmışlardı. En azından muayene ücret verip hep muayene ettirip hemde ücretsiz aşılarını yaptırabilirsiniz
[silindi] NTV haberde izledim siz yazmadan önce. Zaten tedarik etmede pandemiden beri sorun yaşanıyormuş, göçmenlere de vurulduğu İçin kalmıyormuş.