Avukatanneyim Yüzyıl tamamen para tuzağı. İğrenç bir hastane. Rota geçiren çocuğa yalvardım resmen o serdar ve muhamet Ali denen doktora çocuğum kusuyor, sürekli tuvalete gidiyor,ateşi çok yüksek, gözünü acamiyor tahlil yapalım diye. Bana sadece mide gribi olmuş eve gitsin kusar bir kaç kez içi temizlenir bilmem ne dediler bayramdı ve nöbetçi çocuk doktoru orada var diye gitmiştim. 2 günde bir acildeydim. Serum takıyorlar eve geliyoruz. İçtiği suyu bile kusar olmuştu.3,5 kg verdi 5 günde. Tuvalete giderken artık bacakları titriyordu. O kadar kötüydü. Medicalde kendi doktorumuza sabah erkenden götürdüm. Daha tahlil sonuçları beklemeden yatış verildi. Bu çocuğu hangi doktor eve gönderdi böyle demişti. O kadar kötüydü ki.. anlatırken ağlamayasım geliyor. O kadar zoruna gitti ki o çaresiz halı 6 gün hastanede yattı ekstra vitaminler verildi serumla.
Yani Allah’ın belaları, yatış verin ben her gün zaten hastanedeyim diyoeum, bir şey yiyip içmiyor diyorum. Ağzının kenarlarında aft oldu artık bağışıklık düştüğü için, susuz kalıyor vücudu, minicik kaldı gözümün önünde eridi resmen.. O kadar çok üzüldüm ki. Ne kadar ağladım bir ben bilirim. Bir daha adım atmam o zaman da zor da kaldım çocuk doktoru dur diye gittim. Kapısından geçmem.