Deletedmom_35 [silindi] Şeriat üzerine konuşulmuş bir konu evet şeriat gelmezse cehennemi mi boyluyoruz ?
NuruKelam Karla Sende avını uzaktan izleyip herhangi bir şeyinde saldırmak için pusudan yatan aslan gibisin. 😂 Sağol canım kardeşim böyle postlar olduğu sürece ben buna izin vermeyeceğim.
Eternity NuruKelam Haşa sanki bunun için özel görevlendirilmişsin. Yaptığın şey kaos ve sabote etmek, başka bir şey değil. Sen kapattır postu, ben tekrar tekrar açacağım, benim de günüm müsait.
Naturall NuruKelam Eda seni 2,5 senedir tanıyorum burada, bu dine bodoslama girdin ve çok şaşırıyorsun, bocalıyorsun farkında mısın? En çok senin için söylüyorum, bir dur, dinlen, düşün
Mizmizmyrtle [silindi] Şeriat hakkında bildiğiniz şey nedir açıklar mısınız? Ben bilgi sahibi olduğunuzu düşünmüyorum bunları söyleyebildiğinize göre
NuruKelam Hatta bir daha etiket yapayım. @NaimeYilmaz Kaç kere daha bildirmem gerekiyor bilmiyorum ama vaktim var hepsini kullanacağım.
Annesi23 rua_da_senhora_das_verdades hanımefendi burası müslüman bir ülke değil çoğunluğu Müslüman bir ülke yani siz burayı dini kurallara göre yönetilmesini isteyemezsiniz çünkü herkes sizin gibi olmak zorunda değil aynı şeylere inanmak zorunda değil şeriat dediğiniz şey tamamen zorbalık ilkellik bunu isteyenin akıl sağlığı yerinde değildir zaten
mycutebaby ahsenmomm siz ve sizin gibiler zorlarına gidiyor böyle postlarda direk kendinizi savunuyorsunuz aslında size birşey diyen yok direk bir saldırı , savunma ? Bu hale siz ve sizin gibiler getirdi postu ayrıştırıcı olarak lanse edip kapansın gitsin diyorsunuz . Buna siz karar veremezsiniz onca insanın düşüncesine saygı duyun. Duymuyorsanız da gözlerinizi kulaklarınızı kapatın !
ahsenmomm mycutebaby Bu hale siz ve sizin gibiler getirdi postu ayrıştırıcı olarak lanse edip Siz bi post başlığını okusanıza. Arkadaşlar gerçekten okuduklarınızı anlamakta problem mi çekiyorsunuz bak ciddi soruyorum ? Benim şahsıma bir saldırı zaten yok ama benim yıllardır içinde bulunduğum, asla bir yanlışını görmediğim, fazlasıyla fayda sağladığım bir topluluğa fütürsuzca iftira atılıyor ben neden savunmayayım ? O zaman denilecek ki şu tarikat tarafından şu kişilerce şöyle şeyler yapılmış vs . Yani herkesi zan altında bırakırsa post sahibi herkesin söz hakkı doğar hanımefendi.
[silindi] Evet kimse cevap vermedi bizşm gibiler olunca dinden soğuyorsunz güya Atatürkğ kötüleyen olunca da soğuyormusnuz?
Annesi23 [silindi] Atatürk ün kurduğu ülkede yaşayıp onun sayesinde oy kullanıp insan gibi muamele görüyosunuz bide utanmadan laf edebiliyosunuz ayrıca dinle Atatürk ü kıyaslamak ne demek bı insan la din aynı kategoride olabilir mi İslam’a en büyük hakareti siz yapıyosunuz zaten . Biz Atatürk e minnettarız onun sayesinde özgürce yaşayabiliyoruz çünkü
Deletedmom_35 [silindi] Ne alakası var herkesin dinini yaşayış tarzı kendine. Sende şeriata uygun yaşa o zaman kimin nasıl yaşadığını ne yapacaksın ki ? Cehenneme kadar sırtında taşıyacak değilsin insanları
Zeliha27mira [silindi] Seni kurtaran uğruna savaşan kimdi önce Allah’ın izniyle sonra MUSTAFA KEMAL Atatürk’ün canı pahasına verdiği çabayla oldu Nankörlük yapmayın bu kadar da be .
Sunlight [silindi] Kadın kimsenin dini inancına laf söylemediğini dile getiriyor. Siz dine inancın var mı diyorsunuz. Buradaki konu din değil ki neden anlamak istemiyorsunuz.
Noname21 [silindi] 6 yaşında dini nikah yapmış kendi kızına hala doyorsum kı din Dine hakaret i yapan sizsiniz vallahi benim inancımda 6 yaşındaki çocuğa nikah düşmüyor
gulaykadir [silindi] inşaAllah şeriat gelir kısasa kısas . Bir kadın şinayeti olunca yada başka olay hemen idam etsinler falan diyolar . Şeriat olsa bu kadar pislki de olmaz . Hırsızlık cinayetlrr sapıklık olmaz. Biri herkesin ortasında bir idam edilsin bak ne oluyor herkes korkar şimdi suç işliyor at içeri birde onu besle çıksın yine aynı bunlat gebermeli ki ortam temizlensşn
Dilaylaa gulaykadir şeriat gelince tecavüzcu tek başına öldürülmüyor genellikle tecavüze uğrayan kadında suçlu bulunuyor. Savundugunuz şeyler hakkında bilginiz yok ama koru körüne inanıyorsunuz
[silindi] gulaykadir aynen öyle arkadaşlara anlatmaya çalışıyorum ama hepsi şeriati sadece kapanmak olarak anladığı için çok korkuyorlar başlarını kapatmaktan
Sunlight [silindi] Evet o da yanlış doğru değil hatta iğrençlik sapkınlık. Ama bunun çözümü şeriat değil. Kanunen de cezalarını çekerler Allah da cezalarını verir