Annesi23 [silindi] senin inandığın dinle benimki aynı olamaz çünkü ben hoşgörü dinine inanıyorum sizin gibi yobazların dinine değil
Deletedmom_35 [silindi] niye kız tarikata girmeyen cehenneme mi gidiyor ki ? Din kurullarını baştan yazdınız galiba tövbe estağrullah
Wolverine rua_da_senhora_das_verdades Ben böyle salak bir söylemin olmadığını biliyorum zaten 🤷🏻♀️ inanan sensin senin de zaten atanız diye hitap ettigin o insan bu ülkenin kurucusu ne amaçla yorum yazdığın çok belli kısaca muhalefet olmak için sapla samanı karıştırmak işin. Ama çok görmüyorum din tüccarları her zaman bunu yaptı , kendi pisliklerini ört bas etmek için hep Ata’mizi kullandı. Çamur at izi kalsın hesabı, ama olmuyor yani ne yaparsanız yapın kendi pisliklerinizle ATA’mizin bizlere ve çocuklarımıza verdikleri, yaptıklarını kirletemiyorsunuz
Dilaylaa rua_da_senhora_das_verdades eger.yaptiysa yanlış evet neden yanlis demeyelim ama Atatürk hakkında yüzlerce saçmalık ortaya atılıyor. Bu bir iddia değil gerçekler . Şikayet ediliyor ama üstü kapanıyor. Bende 12yasinda tecavuze ugradim . Yedi ay hapis cezası ile cezalandırıldı kişi . Şikayet edince ne sanıyorsunuz adalet yerini buluyor mu saniyorsunuz siz .Ataturk olmasaydı zaten müslüman olmayacaktiniz yunanin mi torunu olurdunuz fransizin mi.bilemem
rua_da_senhora_das_verdades Dilaylaa Herkes hakkında saçmalıklar atılıyor ortaya. Eğer bu bir gerçekse tümden yargılamak doğru değil. O halde bizde Atatürk ü destekleyenleri kovalım yok edelim. Mantıklı mi? Hatalar kişilerden sorulur toplumdan değil. Ve eğer taciz olayınızın üstü kapandıysa bu da cumhuriyet dönemi yasalarından kaynaklanıyor. Tabi dönemin yöneticileride bu yasalara bir dur diyemiyor ne hikmetse. Diğer konuya gelince. Atatürk olmasaydı da Allah istedikten sonra müslümanda olurdum. Allahın yüceliğini görmeniz dileğiyle. Zira Allah dinini bir yahudi eliyle dahi yayabilir. Güç ve kudret ona ait.
Momonlyn Dilaylaa Sadece yorumları okuyordum ama tecavüz uğradım demeniz beni çok kötü etkiledi 6 yaşında tacize uğrayan ben Şuan 24 yaşındayım hala da her taciz, tecavüz olayında saatlerce durgun olurum. Çok kötü bisey o yüzden yorumdan etkilendim, Rabbim o pisliklerin kökünü kurutsun inşallah 🙏🏻
[silindi] Eternity hanımefendi benxe diyorum ki Allah bana ömür verdikçe dinimizi savunacağım ve kızımıda öyle öğreteceğim o allah yolunda gidecek
Crcs [silindi] kadın onu mu demiş. Hoşgörü nerede? Aynı son peygambere inanıyorsak açın siyeri okuyun. Terbiyesiz üslubunuzu düzeltirsiniz belki.
Zeliha27mira rua_da_senhora_das_verdades Siz kabul edin o halde şeriatı iranada gidin hatta . Şahsen Ben yaşadığım ülkede baş örtü takmadığm için ölmek istemem iyi günler.
rua_da_senhora_das_verdades Annesi23 Kim istiyor? Benim böyle bir talebim yok. Herkes bildiği kadar yaşar. Ben bilmediğiniz kelimeler hakkında bilginiz olup olmadan konuşmanıza takıldım ve bunu size sordum. Gerçekten biliyor da mı konuşuyorsunuz?
Annesi23 rua_da_senhora_das_verdades hanımefendi burası müslüman bir ülke değil çoğunluğu Müslüman bir ülke yani siz burayı dini kurallara göre yönetilmesini isteyemezsiniz çünkü herkes sizin gibi olmak zorunda değil aynı şeylere inanmak zorunda değil şeriat dediğiniz şey tamamen zorbalık ilkellik bunu isteyenin akıl sağlığı yerinde değildir zaten
Noname21 Dilaylaa yani artık din eğitimi için kursa falan gönderen kesim aptaldır yani Bile bile lades
Deletedmom_35 [silindi] Şeriat üzerine konuşulmuş bir konu evet şeriat gelmezse cehennemi mi boyluyoruz ?
NuruKelam Karla Sende avını uzaktan izleyip herhangi bir şeyinde saldırmak için pusudan yatan aslan gibisin. 😂 Sağol canım kardeşim böyle postlar olduğu sürece ben buna izin vermeyeceğim.
Eternity NuruKelam Haşa sanki bunun için özel görevlendirilmişsin. Yaptığın şey kaos ve sabote etmek, başka bir şey değil. Sen kapattır postu, ben tekrar tekrar açacağım, benim de günüm müsait.
Naturall NuruKelam Eda seni 2,5 senedir tanıyorum burada, bu dine bodoslama girdin ve çok şaşırıyorsun, bocalıyorsun farkında mısın? En çok senin için söylüyorum, bir dur, dinlen, düşün
Mizmizmyrtle [silindi] Şeriat hakkında bildiğiniz şey nedir açıklar mısınız? Ben bilgi sahibi olduğunuzu düşünmüyorum bunları söyleyebildiğinize göre
NuruKelam Hatta bir daha etiket yapayım. @NaimeYilmaz Kaç kere daha bildirmem gerekiyor bilmiyorum ama vaktim var hepsini kullanacağım.
mycutebaby ahsenmomm siz ve sizin gibiler zorlarına gidiyor böyle postlarda direk kendinizi savunuyorsunuz aslında size birşey diyen yok direk bir saldırı , savunma ? Bu hale siz ve sizin gibiler getirdi postu ayrıştırıcı olarak lanse edip kapansın gitsin diyorsunuz . Buna siz karar veremezsiniz onca insanın düşüncesine saygı duyun. Duymuyorsanız da gözlerinizi kulaklarınızı kapatın !
ahsenmomm mycutebaby Bu hale siz ve sizin gibiler getirdi postu ayrıştırıcı olarak lanse edip Siz bi post başlığını okusanıza. Arkadaşlar gerçekten okuduklarınızı anlamakta problem mi çekiyorsunuz bak ciddi soruyorum ? Benim şahsıma bir saldırı zaten yok ama benim yıllardır içinde bulunduğum, asla bir yanlışını görmediğim, fazlasıyla fayda sağladığım bir topluluğa fütürsuzca iftira atılıyor ben neden savunmayayım ? O zaman denilecek ki şu tarikat tarafından şu kişilerce şöyle şeyler yapılmış vs . Yani herkesi zan altında bırakırsa post sahibi herkesin söz hakkı doğar hanımefendi.
[silindi] Evet kimse cevap vermedi bizşm gibiler olunca dinden soğuyorsunz güya Atatürkğ kötüleyen olunca da soğuyormusnuz?
Annesi23 [silindi] Atatürk ün kurduğu ülkede yaşayıp onun sayesinde oy kullanıp insan gibi muamele görüyosunuz bide utanmadan laf edebiliyosunuz ayrıca dinle Atatürk ü kıyaslamak ne demek bı insan la din aynı kategoride olabilir mi İslam’a en büyük hakareti siz yapıyosunuz zaten . Biz Atatürk e minnettarız onun sayesinde özgürce yaşayabiliyoruz çünkü