Maybeoneday tarzınız nedir? Tarihi, fantastik, romantik ona göre önerebilirim.
Unorthodox: bir genç kızın aşırı yahudi bir topluluktan kaçıp özgürleşme çabasını anlatıyor. Beni o toplumu araştırmaya sevk etmişti çok sevdim.
Anne with an e: kimsesiz bir çocuğun hayata tutunma çabası 19. yüzyıl toplumundaki farklılıklar ve onlarla mücadelesi. Yumuşacık yapıyor insanı.
Lucifer : Töbe yarabbim çok tatlı bir şeytan 😍
After life: eşini kaybettikten sonra hayatını sürdürmeye çalışan bir adam ve onun kara mizahı
The haunting hill house: korku severseniz harika bir korku dizisi
The politician: kendini Amerika başkanı olmaya adamış bir liselinin öyküsü
Black mirror: alternatif yaşamları anlatan her bölümü farklı bir hikaye olan güzel bir bilim kurgu
Love death robots: black mirror sevenler için yine her bölümü farklı olan bu sefer animasyon ağırlıkta bir bilim kurgu
Blacklist: polisiye severseniz öneririm . Bir fbi ajanı ve kırmızı bültenle aranan bir suçlunun öyküsü.
Outlander: iki farklı zamanda iki farklı hayat sürülebilir mi anlatan değişik bir tarihi fantastik dizi
The witcher: oyunlara ve fantastik dünyaya ilginiz varsa seversiniz. Müzikler çok başarılı
Şimdiye kadar pek önerilmeyenlerden yazmaya çalıştım. Dediğim gibi sevdiğiniz tarza göre farklı öneriler de yapabilirim 😄