Stardust1 Maybeoneday 😂😂 Detay vermiyim derken çok genel oldu ama içi ısıtan türden bir dizi bana göre, bilmiyorum severmisiniz, izleyince yazın bana 🙃🌸
Nezzz_ Maybeoneday Yaa begenmenize sevindim Rica ederim🌸🥰İnto the night ve yakamoz s 245 i onerırım once into the night izlemenız gerekıyor sonra yakamoz ıkısı baglantılı dızıler çünkü izlemediyseniz Ve en favorim olan Maid dizisini öneririm çok güzel oda 🌸 bebekler belgeseli var onu izlıyorum vakıt buldukca gercekten ilginc deneyler yapılıyor gercek aılenin bebeklerine sasırtıcı seylerde oluyor bunuda onerirm🥰🥰
dumeka Maybeoneday eğer prime üyeliğiniz varsa orada da “the marvelous mrs. Maisel” var en sevdiğim dizi sadece bunun için prime üyeliği alınır 💙 bir de yine prime da “modern love” her bölümü ayrı hikayeler anlatan bir romantik komedi ve ilginiz varsa “yüzüklerin efendisi” dizisi var.
Maybeoneday dumeka ya malesef prime üyeliğim yok ama ihtiyaç duyarsam dediklerin de şurada dursun 🥰 cok tesekkür ederim 😘
Babygirlsmom dumeka Maisel 🤍 Benim de en sevdiğim Kadının her kıyafeti, her mimiği, her cümlesi içimi ısıtıyor mutlu oluyorum. izlerken sürekli maisel olmak istiyorum diyorum 😌
dumeka Babygirlsmom harika bir insan 😄 ama maisel’in yaşadığı şartlarda olmak istemezdim açıkçası ilk bölümde hatırlarsınız belki kocası uyanmadan kalkıp makyaj yapıp tekrar yatıyordu da sonra prenses gibi uyanıyordu 😂 üzülmüştüm ben onu görünce mesela ama öyle olan arkadaşım var
Babygirlsmom dumeka yaaa üzücü ama o kadar prenses bir insanki prensesliği ve yeni güçlü karakteri bileşince harika bir maisel çıktı ortaya 😅 Annesi o yaşta hala maiselın ilk bölümdeki hayatını yaşıyor 🤓
dumeka Babygirlsmom evet çok beğeniyorum ben de kendini ifade edişini, istediğini söyleyebilmesini, çocuklarından bağımsız sürebildiği hayatını ve tabi ki sussie ile iletişimini 😄
Babygirlsmom dumeka sussie yaa chshsjsj her erkek sandıklarında kopuyorum 😂 bir prensesle bir ağır ablanın mükemmel uyumu🤍