hunilimomy Ayabarsmom maflor probiyotik tek başına yeterli değil yanina zinco veya sab simplex kullanabilirsiniz
minabebek Ayabarsmom maflor gaz damlası değil probiyotik yararlı bakteriler için bağırsak dostu bağırsakta oluşan gaz baloncuklarını küçültüyor sancılar için doktorunuzdan artı bir öneri alın beraber daha iyi olucaktır hem sancı azalır hemde rahat gaz çıkartır
hunilimomy Ayabarsmom 4×8 damla verebilirsiniz hergun ayni saatte şişeyi iyice çalkalayın öyle verin😇
Seyturak Ayabarsmom maflor+nurse harveys kullandım ben 5 aya kadar. Deneyerek sonunda bu ikisinin faydalı olduğuna karar verdik doktorumuzla
zeyzey00 Seyturak maflor günde kaç defa kaç damla veriyodunuz. Bir de aç mı tok mu veriyorsunuz maflor ve nurse yi
Alpinannesiyim Sab simplex 6 saat arayla 15 damla eksik veya fazla vermemelisin ben 2 yasinda alerjik bebeğim için kullaniyorum gaz sancısı sürekli olursa bence bi alerji testi yaptırın
Gamzenurr Ayabarsmom Benim oğlumda çok gazlı bı bebekti maflor kullandık 1 aylıkken pek fayda etmedi bize 2 aylıkken metsil kullandım doktorumuz demişti bize çok faydasını gördüm tabi sürekli masaj ve yağ sürdüm bide ada çayı yağı kullandım ayaklarının altına surdum o şekilde rahatliyordu
Gamzenurr Etmedim doktorumuz tek damla kullan demişti bize zaten metsil kullanmaya başladığımız zaman ona gerek kalmadı