Minikoglusumatlas Ayabarsmom B Bebişin daha çok küçük canım doktor önerisi olmadan kullanma derim ama biz maflor kullandık 3 hafta yanında nurse Harvey’s şurubunu kullanıyoruz 4. Ay bitti gaz bitmedi o yüzden şuruba devam çok iyi gaz çıkarıyor
zeyzey00 Seyturak maflor günde kaç defa kaç damla veriyodunuz. Bir de aç mı tok mu veriyorsunuz maflor ve nurse yi
Seyturak zeyzey00 merhabalar ben aç tok dikkat etmedim hiç. Valla yanlış hatırlamıyorsam maflor 5 damla idi sanırım
seheraras19 hunilimomy Maflor ve sab simplexi birlikte nasıl kullanıyorsunuz? Aynı anda mı veriyorsunuz? Yoksa araya saat mi koyuyorsunuz? Günde kaç kez veriyorsunuz?
hunilimomy seheraras19 maflor günde 4 defa 4 damla olarak kullandım ama sam simplex kac damla kullandigimj hatirlamiyorum suan ama aynı anda değil aralarında birer saat ara vererek kullanmıştık biz
hunilimomy seheraras19 evet biz faydasını gorduk ama daha cok zinco ve maflor faydalı oldu. Ama gaz damlaları cocuktan cocuga maalesef değişiyor bazen en iyileri yaramıyor deneyerek bulabiliyoruz