Zsnbr benim kizimda 2 yasinda yazdiklarinizi okuyunca kendimizi gordum oturmayi ogrendikten 2 ay sonra alisti benimki de izlemeye, 15 aylik olana kadar surekli izliyordu istiyordu, sonra üzüldüm rahatsizlanacak diye, cunku oturup kaliyirdu basinda hareket yok bisi yok sadece izlerdi uykusu gekince ağlar yatar uyaninca gene ayni, inat ettim 2 ay, her tv isteyince aldim kucagima anlamamazliktan geldim onu nildu ne istiyosun oyun mu istiyosun falan hic tv nin yonune bile bakmadim her istediginde oyun oynadim gidikladim dikkatini dagitmaya calistim, hatta azi disleri cikmaya basladiginda cok zorladi beni tv tv diye en son babamin odasina koyduk izlemek isteyen babamin yanina gidiyordu, ben zaten izlemiyom, kizim da girmedikce unuttu 1 bucuk ay sonra geri salina getirdik televizyonu, suan 2 yasinda inatla izlesin diye bazen ben açıyorum cocuk sarkilari çalıyor ben izliyorum o oyuncaklariyla oynuyo baska şeylerle ilgileniyor pek izlemiyor yani suan 😊 hatta bazen acik oldugunda kumanda bile getiriyo kapatiyim diye kapatinca da beni alkisliyor 😂😂