Deryaaaaaaaq1 Çok küçük değil mi bunun için? Zeka kartlarını gösterip konuşmak, hikaye okumak, ses çıkaran oyunlarla eğlendirmek daha faydalı olur diye düşünüyorum. Tv, tablet, telefon radyasyon yayan en zararlı teknoloji ürünü. Saniyede milyonlarca beyin hücresini öldürüyor. İlerleyen zamanlarda sürekli dinleyip izlediği için öğrenme ve konuşma kabiliyetine zarar verir. Uzmanlar ilk 2 yıl hiç izlememesini, sonraki zamanlarda günlük 30-40 dakika veya en fazla 1 saatle sınırlı olması gerektiğini söylüyorlar. İlk 9 ay oğlum uyumadan tv açmadık. Şuan 11 aylık kendisi yürüme ve emekleme halinde olduğu için sabit değil ve sürekli oyun oynadığı için akşamları 1-2 saat izliyoruz, alışkanlığı olmadığı için ilgisini çekmiyor. O tvyi arkası dönük oyun oynuyor yanımızda. Ben evlenmeden önce tv izlemiyordum, vakit kaybı geliyordu. Gündüzleri açmıyorum hala alışkanlık edinemedim. Kitap okuyorum, oğluma da kitaplar aldım. Hışırtılı kitap, hikaye kitabı, benim ilk 100 bilgilerim setini aldım. Onlarla ilgileniyor, ben okuyorum o dinliyor, resimlere bakıyor. Bu şekilde oyalayabilirsiniz.