Hep_mi_uykusuz Deryaaaaaaaq1 Sizinki kadarken izlemiyordu 1 yasina kadar dogru duzgun bakmadi, Şimdi izliyoruz cizgifilm falan arada Sizinki kucuk bence daha karsi degilim izlemesine ama sesli bi oyuncak alabikirsinzi
Rika Edis07 dogru soyleyeni 9 koyden kovuyorlardi. 7’ye mi dustu? 2 koye noldu? Haha cok komik gercekten.
Edis07 Rika cahillerle tartisma sonucu diyelim. Iste soyledigim ata sozune uymamanin sonucu. Canim sen haklis ben turkcede bilmiyorum. 2 uni bitirende sensin hukuk okuyanda sensin zaten uslubundanda belli oluyor bu! En iyisi seni engellemek yoksa fazla bos oldugun icin cene yapacak birini ariyorsun ama o ben degilim git baskasini bul. Benim bakacagim cocugum ve sinavlarim icin calisacagim derslerim var. Hadi yoluna.
Korungebekalma Edis07 Benden İngilizce eğitimi al çocuğuna öğretirsin biraz küçüğüm televizyondan öğrenmek zorunda kalmaz senden öğrenir
Korungebekalma Rika 😂😂 Hayır tamam izletiyorsan izlet senin çocuğun yani ama kalkıp ta izletmeyen kadınlara gidip izlememek sanki kötü bir şey gibi lanse etmesi komedi bir tane hanımefendi yukarı da yorum yapmış izletmedim çocuğuma ve sürekli beni ister gibisine kalkıp iyi bir şey mi yaptığını sanıyorsun yazmış 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ çıldırmamak elde değil
Rika Korungebekalma ben de ona takildim bir anneye uslubunu cok fazla bozmasina ve yalan soylemesine boyle salakca bir konu icin. Asla tahammul edemiyorum artik boyle insanlara.
Edis07 Korungebekalma ozaman intihar edeyim artik eger ingilizceyi senden ogreneceksem🤦🏻♀️🤦🏻♀️ oooof of allahim kimlere kaldik ya siz dehasiniz ben bilgisiz. Oldumu? Rahatladinizmi? Baska diyeceginiz varmi?
Korungebekalma Rika Eğitimsizlik canım ama bunun okul ile diploma ile asla alakası yok kendilerini eğitmek bahsettiğim asla kendilerini eğitmemiş tek vasıfları buraya girip atıp tutmak olmuş halbuki buraya harcadığı vakti kendine verse biraz olsa bir şeyler değişir kendileri için ne diyelim umarım çocukları benzemezler
Edis07 Rika Korungebekalma Gercekten sizlerle ben asla laf yarisi yapamam. Cun seviyelerimiz cok baska. Dusun bir profla bir cingen laf yarisi yaparsa hangisi kazanir? Iste pes ediyorum. O kadar kendimi kotu hissesiyorum ki sizinle konusmak icin. Size yalan soyleyipde me cebime girecek mesela cok merak ediyorum. Siz beni hic bisey okumamis bilin, bu durumda nolacak yani? Ne degisecek. Odulmu vereceksiniz yoksa odulumumu geri alacaksiniz? Odulumu geri alinda beni bi salin yeterki
Noname21 Edis07 abartmıyor musun değil tv teknolojinin hiçbir şeklinin küçücük çocuklara faydası olamaz 2-3 yaşındaki çocukların öğreneceği basit şeyleri de telefondan öğrenmeyiversin
Edis07 Korungebekalma iste gercek hayatta tatmin edemediginiz kisiliginizi burda klavye arkasindan tatmin etmeye calisiyorsunuz. Cok uzuluyorum sizin adiniza. Sizden belki gecmistir ama umarim bebeginizin basaei dolu bir kariyeri olur. Iyi geceler
Laydaren İzlemiyor. Belli bir yaşa ve anlam verebilme kabiliyetine gelene kadar da izlemeyecek. Eğitimini annesi ve babası olarak biz veririz. Ben oğluma şarkı da söylerim, İngilizce de öğretirim. Gerek yok
Elifbst Edis07 Edis07 İnanamıyorum ya eğitmek böylemi oluyormuş artık bende 3 aylık bebeğini TV karsisina oturtayim dahi olsun ilerde.SEN NE SAÇMALIYOrsun birde iki üniversite bitirmiş birde burda övünüyor kendiyle yazık günah.Sen kendini eğit önce kardeşim 3 T yasaak yasak yasaaaaaaak anlamak zormu araştır iyice
Laydaren Elifbst yalnız yanlış biliyorsunuz. Dahi olması için 3 ay geç bir süre. biliyorsunuz ki hastane odalarında da tv var. Doğduğu gün hastane odasında başlarsanız daha iyi olabilir. Ama ileride hatırlatın cvsine mutlaka tv izlediğini ve kendisini bu şekilde eğittiğini yazmayı unutmasın. Allahımmm ne günlere kaldık 🤦🏻♀️
Edis07 Elifbst aha bi sen eksiktin geriye kalmistin. Sacma sapan konusan insanlara yanit vermeme karari aldim. Hadi isinize. Bos insanlarla harcayacak zamanim yok linc tayfasi. Gidin baska kapiya
3yasakadarsifirekran Laydaren Herkes nasıl bu kadar cahil olabilir ya Tv gibi masum suçu günahı olmayan bir cihaz nasıl zararlı olabilir..ben oğluma 1 yaş doğum günü hediyesi tablet alıcam mesela ordan eğitici çizgi filmler izlesin jhfjjfjfj😝😝