Ben 1 yaşına kadar tv izletmedim.ben dışında herkes sağolsun bir ton laf söyledi eşim kayınvalidem vs vs yok tv izlesin zaten izlemiyor ne var bunda diye ama kimseyi dinlemedim ve 1 yaşına kadar asla Tv izletmedim 1 yaşından sonra tv izletmeye başladım.şuan 25 aylık sabah açıyorum tv yi gün boyu sürekli açık tv hiç kapatmıyorum ve karşısına geçip izlemiyor oyunlar oynuyor kendi kendine ben işlerimi yaparken geliyor yanımda birlikte işlerimizi yapıyoruz sonra canı isterse yine tv odasına gidiyor bazen izliyor bazen oyun oynuyor yani gün boyu açık tv ama gün boyu gözlerini dikip izlemiyor kendini kapatmıyor.yemek yerken telefondan bebek videoları da açıyorum diğer türlü yemek yemiyor.şuan 25 aylık çok güzel konuşuyor gelişim uzmanına götürdüm hiç bir sorun yok dedi ama ilerisi için ne olur bilemem çok da kasmamak gerektiğini düşünenlerdenim yani bizim çocukluğumuzda annelik daha kolaydı sanki..şimdi anneliğimizi sorgular olduk uzmanların sayesinde.yok tv yok kakası yok tuvalet eğitimi yok boku püsürü 🤦♀️Bi rahat bırakın anneleri valla ya uzmanlar türediğinden beri rahat annelik yapamaz olduk