Babygirlsmom aslında önce bir humana deneyecektik arkadaşımın önerisi üzerine
Humanayı ben de düşünmüştüm içeriği temiz sanıyordum ama onda da palm yağı vs mevcut sanırım araştırdığımda böyle bilgilere ulaştım
Acaba tadı vs nasıl bilmiyorum gerçi mamaların çoğunda artık palm yağı mevcut gibi birkaç tanesi hariç..
Siz normalde hangi mamaları denediniz ya da düzenli kullandınız neden değiştirmek istediniz ?
Babygirlsmom Bu arada içinden ölçü kaşığı çıkmaması şaka mı 😅
Ölçü kaşığı çok altlarda oluyor evet saçma bir durum normalde açar açmaz kaşığa ulaşabilmemiz lazım direkt mamanın içine karıştırıyorlar ara ki bulasın 😅
Ben golden goat kullanıyorum yedekte hep mama kaşığı bulundururum uğraşmamak için 🤦🏻♀️
Doktor bize hem hipp hem de evolvia tavsiye etti
Aslında evolviada da probiyotik bulunduğu için tavsiye etmişti zaten her mamada yok probiyotik maalesef
Golden goat kullanıyoruz şu an tadı gerçekten hafif ve çok yoğun değil aslında iyi bir mama içeriği de temiz ama değiştirmek istiyorum
Evolvianın da tadı çok kötü ya inek sütüyle karışık balık yağı kokusu var hazırlarken bu çocuk bunu nasıl içecek ben bile tiksindim çocuğuma nasıl içireceğim diyerek hazırlıyordum ama alışsa içeriği iyi kilo aldırdığını bilmiyordum bir kaç kişi daha yazmış neden kilo aldırıyor acaba çok mu yağlı içeriği?