Dilruba_1 Evolvia kullananlar memnun musunuz ? Dün doktorum önerdi probiyotikte içeriyormuş sanırım deneyeceğim ama hiç umudum yok iştahsız ve beslenmeyle alakası olmayan kızım için 😅🥲 Herhalde tek çeşidi var evolvia nutriPRO Plus olarak ?
Milagros Dilruba_1 ben 1 numrasini kullanıyorum canım kilo alımı gayet iyi bebeğimin ama hem anne sütü hem mama alıyor kızım başta başka bı mama kullanmıştım hiç kilo almadı onla buna basladim ben çok iyi gelişimi boy kilo artışı gayet güzel.İcinde demir ve OMEGA 3 de var ben memnunum.
livanurvealpinannesi61 Dilruba_1 ben zaten en başta evolvia nutri plus önermiştim içinde probiyotik ve balık yağı olduğu için. Evolvia kullandım ben. En iyisi evolvia.
birminikbebekannesi Dilruba_1 hayır çeşidi var ama plus olanı kilo almayan bebekler için bende kullanıyorum çok faydasını gördüm
Rengin140622 Dilruba_1 bende evolvia kullanıyordum ama bebeğimde ağız kokusu yaptı değiştirdik sma geçtik
Dilruba_1 Milagros bakalım birAzdan içireceğim bunu da sevmezse belki sağlık ocağına veririm mamayı kullanan varsa versinler onlara Aslında ben golden goat veriyorum onun da içeriği çok iyi memnunuz ama biraz iştahsızlık var kızımda doktor evolvia diyince belki bunu direkt içer gözüyle aldım deneyeceğim ama pek umudum yok gibi 🥲
Dilruba_1 livanurvealpinannesi61 ya verdim de bunu da isteyerek içmiyor olmayacak galiba bu çocuktan 😂 Yani ite kaka içirdim ama kokusu biraz ağır gibi balık yağından mı kaynaklı acaba mesela golden goat tadı daha fresh gibi bilemedim bu herhalde hepsini zorla içecek gibi 😀 aslında 4-5 saat bekler rahat ama doktor da bu ayda bi bebek için 4-5 saat beklemek fazla dedi Mesela hipp de önerdi ama bunda probiyotik olduğu için Sırf içirmiş olmak için deneme amaçlı aldım sevip sevmediğini anlamak için bir kaç kez daha mı versem acaba bilemedim 🤷🏻♀️ İştahsız bebeğe ne yapsan nafile
livanurvealpinannesi61 Dilruba_1 ben evolvia kullanıyorum ama kokusu normal hipp aptamil bebelac gold kullandım en ağır hippin tadı kokusu. Hipp oğlum hiç sevmedi tadı kokusu çok ağır. 4 aylık bebek 4 5 saatte acıkır bebekten bebeğe değişir 4 5 saatte vermeyi denediniz mi.
Dilruba_1 birminikbebekannesi 2 çeşidi var sanırım biri alerjik bebekler için bir de nutripro plus Başka da yok diye biliyorum 😊 Bunu da sırf probiyotikten ötürü denettim başka mama Olsa vermezdim golden goat içiyor normalde ama son zamanlarda Demir ilacından ötürü iştahsızlığı oldu doktor da probiyotik içerdiği için önerince denemiş bulundum sevse devam ederim de kokusu da biraz ağır gibi ben tadına baktım ağır
Dilruba_1 Rengin140622 bende evolvia kullanıyordum ama bebeğimde ağız kokusu yaptı Beraninannesii Kokusu o kadar ağır ki benim bebeğim icmedi ictiginide kustu Evet ben de tadına baktım biraz ağır bir tadı var balık yağından kaynaklı sanırım kokusu da balık gibi Bir kez daha teklif edeceğim içmezse buna da elveda 😀 Bebelac gold hiç vermedim benim kızıma hiçbir mama ne gaz yapıyor ne de kabızlık ama iştahlı değil işte sanırım kabullenmem gerek boşa denemeye gerek yok gibi
Beraninannesii Dilruba_1 Kokusu o kadar ağır ki benim bebeğim icmedi ictiginide kustu Bebelac Gold kullanıyordum tekrar ona geçiş yaptık zaten diğer mamalarda kabızlık yapıyor.
Beraninannesii Dilruba_1 Bu ara beni oğlumda iştahlı değil oyun yaparak veriyorum siringayla bardakla felan bardağa alıştı 6 aylık bebe 😂
Dilruba_1 Beraninannesii aaa bardak hiç aklıma gelmedi bi de onu mu denesem 😀 mantıklı ha dökmüyor mu öyle de ya Şırıngayla bazen ben de veriyorum çok zorlarsam kusabilir ama Şarkı söylemekten gına geldi artık çocuğun dikkatini çekeceğim diye heder oldum İştahsız bebek annelerine sabırlar diliyorum 🧟♀️🤧
Beraninannesii Dilruba_1 azar azar veriyorum bardağa da az koyuyorum mesela çay bardağı veya kahve yani bardak içine bir çorba kaşığı koyup iciriyorum AA bak bazen tatlı kaşığı yada mama kaşığıyla da vermişliğim oldu denemek istersen😂
Dilruba_1 Beraninannesii kahve yanı küçük bardaklar var bi deneyeyim Geçen gün eşim bardaktan su içirdi şapur şupur içiyordu ama süt olduğunu anlarsa kendini geri çekebilir gene 🤦🏻♀️ Bu çocuk hem süt içmiyor hem de enerjik nerde hata yaptık anlamadım ki 😂
Dilruba_1 livanurvealpinannesi61 4 aylık bebek 4 5 saatte acıkır bebekten bebeğe değişir 4 5 saatte vermeyi denediniz mi. Kızım 90 milimden fazlasını içemiyor o yüzden 2 saatte bir 90 verebilirsem ayına göre tüketebiliyor Hatta dün doktoruma da anlatmıştım normalde 2 saatte bir 90 milim tüketebilir ayına göre demişti ama onu bile zar zor içiyor eğer ki 120-150 içebilseydi arasını uzun tutardım çocuk da belki bu kadar reddetmezdi iki saat Kısa olunca sürekli süt içiyor gibi oluyor belki de tiksindi artık içmekten reddediyor ama uzun beklesem de 3-4 saat yine içmiyor ya da iştahsız hep böyle devam edecek bilmiyorum Yani bakalım biraz daha evolvia vereceğim memnun kalıp içmezse eskisine devam edeceğim zaten başka mama da denemem sanırım denediklerim hiç gaz kabız vs yapmıyor aslında içse her türlü mamayı tüketebilecek potansiyelde bünyesi ama işte iştahlı değil 😊 Balık yağı yoğun sanırım bir tık ağır kokusu bakalım ne olacak sevecek mi