_Lavinya Dilruba_1 Yok yanlış anlaşılma olmasın. Bebeğim sadece anne sütü alıyor. Keçi boynuzunu ona vermedim. Doktor 4 ten itibaren kullanmamı söyledi 🥲 Ama ben başlamadım 😏
nd1357 SNA-20-07-22 Biz sağlık Ocağının verdiğini almadık çünkü leke dişlerde olabiliyor muş ocean kullanıyorum Kilosuna göre de bir damla veriyorum yani her bir kilo birer damla benim bebeğim de çok sık emen bir bebek olduğu için ben de arasını çok tutamıyorum ama şu sıralar uzatmaya başladım
Elifim_benim nd1357 merhaba kızım 4.5 aylık bende ocean aldım henüz kullanmaya başlamadım sizde herhangi bir yan etkisi oldu mu?
SNA-20-07-22 nd1357 tamamdır teşekkür ederim doktora danışmakta yarar var kafamıza göre de ilaç veremiyoruz maalesef bebeklerimize😌
Hamzaninannesi1411 SNA-20-07-22 bebeğinizin kan değerleri düşük çıkar herkes veriyor bebeğine. Bizim sağlık ocağı 3 damla ver demişti öğrendim ki kilo başınaymış. Dün bebeğim biraz rahatsızdı acile gittik kan idrar istediler şükür enfeksiyon yokmuş ama kan değerleri düşük çıkmış kan damlası kullanıyor mu diye sordu direk. Bu damla önemli size kalmış
SNA-20-07-22 Hamzaninannesi1411 dişte cürüme yapıyo diyince bi arkadasım verip vermemek arasında gidip geldim ve kullanma talimatında öyle yazmıyor işte
mucizem_200921 SNA-20-07-22 5 damla kilosu kaç ki normalde kilo başına bi damla hesaplıyorlar vegafron hiç kullanmadım cnm ama şu sağlık ocağının verdiği de öyle yapardı sidefer çok iyi tadı da ağızda boyamaz ve kaka rengi de değişmez durumun var ise onu al cnm
SNA-20-07-22 umutunannesiiii benimde yoktu kafam karışınca böyle post açma gereği duydum ben dışında diğer anneler napıyor diye
ggl Hamzaninannesi1411 bana onu da demediler yazıyorum dedi yazdı. ben oğlumu bir kaka için 3 farklı doktora götürdüm her biri farklı bir şey dedi . doktorlarda kafasına göre bir şeyler söyleyip bitiriyorlar valla güvenim kalmıyor böyle olunca
_Lavinya SNA-20-07-22 Benim oğlum da dördüncü ayın basindayken 7300 du. Rutin kontrolünde doktor 3-2 damla şeklinde verebilirsiniz demişti.
efelinamoms Mamastuna Bunu kimseye anlatamıyoruz çocuklar hastalandıklarında doktora koşan herkes burda doktorun verdiklerini sorguluyor . Evet bende saglik ocaginin verdigini kullanmadim kendi cocuk doktorum ferro senol verdi igrenc bir tadi var les gibide kokuyor ama malesef bebegimin iyiligi icin kullanmam gerekiyor burada çok post gördüm iste ocean kullandik (kafasina göre) demir depolari bombos doktor bunu kullanmak zorundaymisiz dedi vs diye. Vitamin bile olsa kafamiza göre verilmeyecegini verilenleri dogru duzgun kullanmayi kimseye anlatamiyoruz. Mesela yok iste 18 aylik bingildak kapanmadi neden acaba neden olabilir cocuga D vitaminini dogru duzgun vermedim ondan mi diyor evet ondan bebeklerinizde istahsizlik var yediremiyorum bilmem ne bilmem ne neden acaba demir eksikliginden olabilir mi herkes kafasina göre doktor olmus bu kadar cahili bir araya toplamak bu kadar kolaymis demekki.
Mamastuna efelinamoms bak ben arada vermeyi unuttum ,değerleri düşük çıktı doktorumuz hemen anladı,bu işin şakaya gelir yani yok,beyin ve zeka gelişiminden bahsediyoruz,kafaya göre vermemek olmaz,
Sehirdegeceyarisi SNA-20-07-22 bebeğim 5 aylık 4 ay aşısında bizede verdiler sağlık ocağından bende doktorumuza danıştım oda önermedi 6 aydan sonra öneriyorum dedi şuan kullanmıyoruz diğer iki çocuğumda ocean microfiber kullandık
efelinamoms Mamastuna valla kimsenin anneliğine cocuk buyutusune lafim yok herkes bir sekilde buyutuyor ama elimizde bu kadar imkan varken hersey ayagimizin altindayken söyleneni uygulamamak bana cahillik geliyor. Anliyorlar zaten kullanilmadigini bende bazen unutuyorum insaallah birsey olmaz ☺️☺️