Aybars-mom160821 adakus48 sağlık ocağından vermislerdi kuzum acmamistim ilaçlar bitince bide aferin fayda etmeyince dün bı tatlı kaşığı verdim tam ölçek
Caglanin_annesi Ben de kızıma kullanıyorum 9 aylık doktor verdi çay kaşığıyla veriyorum gribine çok iyi geldi, uyuması normal vücudu dinleniyor ağrısı kesiliyor demekki😊
Damla29 Aybars-mom160821 2 yasından önce oğlumda kullandı ondan suandada kullandı 27 aylık ismimizde aynı bebeklerimizin😊 doktorlar veriyor genelde veriyosa vardır bi bildiği
Aybars-mom160821 Damla29 peki ne kadar vermem gerekiyor ölçek olarak anlamıyorum da kaşık olarak bı tatlı kaşığı verdim dün
Derinkusum Bende kullanıyorum kızım 20 aylık ve bu ilacı 3-4 gün içinde etki ettiği ve bırakılması gerketiğini biliyorum ve uyku çok iyi yapıyor
Ekim-4 Aybars-mom160821 3 günden fazla kullanmayın adrenalin etkisi yapıyor demişti doktorum bana bi zararı var demediler grip olduklarında kullanırım max. 3 gün
Aybars-mom160821 Damla29 tmam kuzum sağol o kaşıkları hiç kullanmadigimiz için zor iciriyorum hep şırınga ile verdigmden bilmiyordum sagol