Sedefe Aybars-mom160821 kullanıyorum bende evet uyku yapıyor, sabahları verdiğimde kesintisiz 3 saat uyuyor normalde 1,5 saat anca uyuyor ama çok iyi geliyor soğuk algınlığına üşüttügu zaman doktorum 5 gün boyunca ibramin zero başlatıyor
adakus48 Aybars-mom160821 en iyisini doktorunuz bilir ona danışın, mesela benim kızım daha önce ateşli havale geçirdiği için doktorumuz iburamini yasakladı havaleyi tetikler diye. Doktorunuz verdiyse elbet bi bildiği vardır
Aybars-mom160821 adakus48 sağlık ocağından vermislerdi kuzum acmamistim ilaçlar bitince bide aferin fayda etmeyince dün bı tatlı kaşığı verdim tam ölçek
Brfn Aybars-mom160821 Benim kızıma da vermişti geçen ay doktor zaten bildiğim kadarıyla grip için genelde çocuklara bu ilacı veriyolar .. iyi de geldi.. Biz büyükler bile bazı ilaçları ictigimizde uyku yapiyo uyuyunca dinlenmiş oluyoruz.. Her ilacın iceriginde mutlaka bi yan etkisi oluyo.. bas ağrısı ilaçlarında bile bazen baş ağrısı yapar yaziyo..
Caglanin_annesi Ben de kızıma kullanıyorum 9 aylık doktor verdi çay kaşığıyla veriyorum gribine çok iyi geldi, uyuması normal vücudu dinleniyor ağrısı kesiliyor demekki😊
Damla29 Aybars-mom160821 2 yasından önce oğlumda kullandı ondan suandada kullandı 27 aylık ismimizde aynı bebeklerimizin😊 doktorlar veriyor genelde veriyosa vardır bi bildiği
Aybars-mom160821 Damla29 peki ne kadar vermem gerekiyor ölçek olarak anlamıyorum da kaşık olarak bı tatlı kaşığı verdim dün
Derinkusum Bende kullanıyorum kızım 20 aylık ve bu ilacı 3-4 gün içinde etki ettiği ve bırakılması gerketiğini biliyorum ve uyku çok iyi yapıyor
Ekim-4 Aybars-mom160821 3 günden fazla kullanmayın adrenalin etkisi yapıyor demişti doktorum bana bi zararı var demediler grip olduklarında kullanırım max. 3 gün
Aybars-mom160821 Damla29 tmam kuzum sağol o kaşıkları hiç kullanmadigimiz için zor iciriyorum hep şırınga ile verdigmden bilmiyordum sagol