Gunesinanasi Okyanusolmak asla tutmuyor kıyafetteki beden. Ben hep göz kararı ve büyük alıyorum. En olmadı kolunu, paçasını kivirir giydiririm. Kızım 2,5 aylık suan giydiği 6 aylık bodyler. Üstelik yıkama derecem 30 yanı çekmesi de mümkün değil
Okyanusolmak Gunesinanasi aynıyız valla. Çekmiyorlar ama ufak yapılıyor. 3 ay aldım iki kere anca giydirebildim :) ne saçma
Srpp Okyanusolmak markadan markaya da değişiyor bedenleri kalıpları. 10aylık bebeğim zaradan mont aldık, 3-6ay mont oluyor bu kış için. Ama e bebeğin zıbınları 1yaş giydiriyorum. Göz kararı almak mantıklı. Bende internetten almaya çekiniyorum.
Okyanusolmak Srpp aa bak öğrendiğim iyi oldu. Zaranın normal kalıpları da genişti zaten. Bana hep geniş oluyordu :) internetten hiç alınmaz o zaman
mervee51 Okyanusolmak aynen canım bende bilemedim yaa internetten bisey almaya çekiniyorun oğlum 3 aylikken ebebekten 6 aylık aldim oldu geçen miniçodan 6-9 aylik aldim biri oldu biri olmadi 🙄
Okyanusolmak mervee51 dışarı pek çıkamıyorum öyle alışverişe. Benim kız huysuz sürekli emmek istiyor ağlıyor falan. Duramıyoruz sabit bi yerde. İnternetten alıyorum ama hep büyük istiyorum. O da oluyor 😂 hadi ebebek hm öğrendim de sobeymiş başka markaymış hiç kestiremiyorum. Büyüse de alışverişe gitsem
ZeynepAdam Okyanusolmak buyuk almak gerek beni 6 aylikken 1 yas giyiyordu simdide 18 24 ayliklari giyiyor 13 aylik suan
Okyanusolmak ZeynepAdam ben de öyle alayım bari. Hani sezonluk indirimler var. Seneye giyer alayım diyorum. Bedene karar veremiyorum vazgeçiyorum :)
ZeynepAdam Okyanusolmak cnm ben yaza girerken bu kis icin aldim soobe den indirim guzeldi cok diye ama 18 ve 24 aldim hepsini. Birde 1 yasina yakladinca oyle hizli buyume olmuyor. Benim kiz ilk 8 ay hizli gitti cok kilo ve boy acisindan. Simdi pek kilo almiyor deli gibi kosturuyor cunku :)
Ugggg Okyanusolmak büyük almak lazım ben öyle yapıyorum .benim kizimda ayına göre normal kiloda hatta sınırda diyebilirim.suan 8 buçuk aylık geçen hafta 2 yaş alt üst takım aldım penye tam geldi .
AsilDorukAnnesi Okyanusolmak Lc waikiki kalıpları da bi beden büyük oluyo genelde çok memnunum o yüzden 😂
Gamzeciks Okyanusolmak 2 aylık bizimki de öyle. Ebebek zıbınlarından artık 6 aylık alıyorum. Maşallah boyu uzun bizimkinin. H&mde 4-6 aylık aldıklarım şuan oluyor. Kışa 9 aylık alıcam galiba. Lcw kalıpları biraz daha büyük galiba. 6 aylıkları büyük geldi
Nlngucluel Okyanusolmak cnm bebeğim 4 aylık e bebekten 9 aylık giydiriyorum inan kalıplarda sorun bence ki çok kilolu bı bebekte değil normal yani onun icin bende alamıyorum
Emine071 Okyanusolmak yanlız değilsin bende joker den geçen sıfır kollu zıbın aldım 6 aylık ama oğlum 2 aylık 6 aylık YaZıyor 68 cm dıyor oğlum da 68 cm bende anlamadım internet den almaya korkuyorum hm vs den
Doruk12 Okyanusolmak bebeğim 7 aylık ebebekten 3 yaş alıyorum her şeyi. 2 yaş tam oluyo ya da kasıyor Bikaç ay sonra çocuğa ebebekten Bi şey bulamam diye korkuyorum kalıplar çok küçük ama hm güzel tam ayına göre 👍
Okyanusolmak ZeynepAdam ben çekiniyorum bu kış için bile almaya 😄 ilk çocuk olunca çok acemi oluyor insan. Ne alacağını bile bilemiyorsun çoğu kez
PnrTurK Okyanusolmak aynen öyle oluyor zaten canım yaz ortası 18_24 aya geçiş yaptık ve 10 aylığız henüz 🙈kışlık alışveriş yaptım valla biraz uzun ama 24-36 ay aldım Bi tık katlı giydiriyorum malum kış uzun geçiyor yaza göre he akşam sabah ayaklanınca daha kilo alımı yavaşlar ama boy devam tabi koton çocuk ta yazıklar müthiş indirimde eşime telefon ettim alma bırak olmazsa napcaz dedi doğru da alamadım almaya cesaret edersen örneğin 12 aylık sa o mevsimde sen 18_24 al cnm en güzeli bu bizimkinin kollarını bile çıkaramaz oldum 12-18 aylığın