Gunesinanasi Okyanusolmak asla tutmuyor kıyafetteki beden. Ben hep göz kararı ve büyük alıyorum. En olmadı kolunu, paçasını kivirir giydiririm. Kızım 2,5 aylık suan giydiği 6 aylık bodyler. Üstelik yıkama derecem 30 yanı çekmesi de mümkün değil
Okyanusolmak Gunesinanasi aynıyız valla. Çekmiyorlar ama ufak yapılıyor. 3 ay aldım iki kere anca giydirebildim :) ne saçma
Srpp Okyanusolmak markadan markaya da değişiyor bedenleri kalıpları. 10aylık bebeğim zaradan mont aldık, 3-6ay mont oluyor bu kış için. Ama e bebeğin zıbınları 1yaş giydiriyorum. Göz kararı almak mantıklı. Bende internetten almaya çekiniyorum.
Okyanusolmak Srpp aa bak öğrendiğim iyi oldu. Zaranın normal kalıpları da genişti zaten. Bana hep geniş oluyordu :) internetten hiç alınmaz o zaman
mervee51 Okyanusolmak aynen canım bende bilemedim yaa internetten bisey almaya çekiniyorun oğlum 3 aylikken ebebekten 6 aylık aldim oldu geçen miniçodan 6-9 aylik aldim biri oldu biri olmadi 🙄
Okyanusolmak mervee51 dışarı pek çıkamıyorum öyle alışverişe. Benim kız huysuz sürekli emmek istiyor ağlıyor falan. Duramıyoruz sabit bi yerde. İnternetten alıyorum ama hep büyük istiyorum. O da oluyor 😂 hadi ebebek hm öğrendim de sobeymiş başka markaymış hiç kestiremiyorum. Büyüse de alışverişe gitsem
ZeynepAdam Okyanusolmak buyuk almak gerek beni 6 aylikken 1 yas giyiyordu simdide 18 24 ayliklari giyiyor 13 aylik suan
Okyanusolmak ZeynepAdam ben de öyle alayım bari. Hani sezonluk indirimler var. Seneye giyer alayım diyorum. Bedene karar veremiyorum vazgeçiyorum :)
ZeynepAdam Okyanusolmak cnm ben yaza girerken bu kis icin aldim soobe den indirim guzeldi cok diye ama 18 ve 24 aldim hepsini. Birde 1 yasina yakladinca oyle hizli buyume olmuyor. Benim kiz ilk 8 ay hizli gitti cok kilo ve boy acisindan. Simdi pek kilo almiyor deli gibi kosturuyor cunku :)
Ugggg Okyanusolmak büyük almak lazım ben öyle yapıyorum .benim kizimda ayına göre normal kiloda hatta sınırda diyebilirim.suan 8 buçuk aylık geçen hafta 2 yaş alt üst takım aldım penye tam geldi .
AsilDorukAnnesi Okyanusolmak Lc waikiki kalıpları da bi beden büyük oluyo genelde çok memnunum o yüzden 😂
Gamzeciks Okyanusolmak 2 aylık bizimki de öyle. Ebebek zıbınlarından artık 6 aylık alıyorum. Maşallah boyu uzun bizimkinin. H&mde 4-6 aylık aldıklarım şuan oluyor. Kışa 9 aylık alıcam galiba. Lcw kalıpları biraz daha büyük galiba. 6 aylıkları büyük geldi
Nlngucluel Okyanusolmak cnm bebeğim 4 aylık e bebekten 9 aylık giydiriyorum inan kalıplarda sorun bence ki çok kilolu bı bebekte değil normal yani onun icin bende alamıyorum
Emine071 Okyanusolmak yanlız değilsin bende joker den geçen sıfır kollu zıbın aldım 6 aylık ama oğlum 2 aylık 6 aylık YaZıyor 68 cm dıyor oğlum da 68 cm bende anlamadım internet den almaya korkuyorum hm vs den
Doruk12 Okyanusolmak bebeğim 7 aylık ebebekten 3 yaş alıyorum her şeyi. 2 yaş tam oluyo ya da kasıyor Bikaç ay sonra çocuğa ebebekten Bi şey bulamam diye korkuyorum kalıplar çok küçük ama hm güzel tam ayına göre 👍
Okyanusolmak ZeynepAdam ben çekiniyorum bu kış için bile almaya 😄 ilk çocuk olunca çok acemi oluyor insan. Ne alacağını bile bilemiyorsun çoğu kez