Nurduman8 Kahkaha bu dukan bira denilen icecek o kadar güzel kilo verdiriyo mu ne kadar surede dustunuz boyle kiloya
Kahkaha Nurduman8 ilk ay 8 kilo verdim ama yediklerime de dikkat ettim 1 saat yürüyüş yaptım her gün birde yamuna köşeden termal tayt almıştım o kadar etkili bı tayt ki anlatamam. 46 bedenden 36 bedene düştüm xl XXL kıyafetlerden S M kıyafetlere düştüm resmen baya etkili yani
Oykumm_21 16temmuzannesi ilk hafta evet ama sonraki hafta hayır beni aciktiran şey şeker hamur olan herşey yani akşam yemeginde örnek veriyorum nohut kurufasulye yedin acikmazsin bunlari haşlayıp buzluğa atıyorum o akşam bişi yapamazsan yoğurtla beraber yiyorum dereotu nane baya tok tutuyo çok acikirsam kahve içiyorum
Eses1509 Karakuzummm 10 kilo verdim Browntea çayını içerek Hepsiburada dan aldım iyiki diyorum şuanda
Merveoykualp Eses1509 bende onu arastiriyorum bi kac gundur ya kuzenim kullanmis 1 haftada 4 kilo vermis hamile oldugunu ogrenince birakmis gorumcesi 15 kilo vermis 1 kavanoz bitiminde sende bi etkisi oldumu bende almak istiyorum
Menekkse DurununAnnesi12 merhaba, emziriyor musunuz acaba? Ben de 60 a inmeyi çok istiyorum ama cesaret edemiyorum sütüm azalıyor gibi hissediyorum
Oykummasal12 Burdaki kilo verenlere maşşallah ya bir ben veremiyorum şu kiloları 1 yaşına girecek kızım hala başlayıp akşama makarna yiyerek bozuyorum🙄 banada bu iredelerden nasip olsun inşallah iradem sıfır sıfır kısır döngüdeyim resmen😏
Deletedmom_25 Rumi-Hiro tam nasil yaptin canim Aralikli oruc ben cok sık emmesede bebem günde iki üç kez emiyor oruç tutsam kesilir mi sütüm
Rumi-Hiro Deletedmom_25 ben eksilmeyeceğini duymuştum ama emin olamadığım için emzirirken yapmadım.. Sütüm kesildikten sonra başladım yapmaya.. Benim yemek konusunda en büyük zaafım tatlılar.. Sabah 8 kahvaltı akşam 6-7 gibi yemek yiyorum .. Tekrar sabah sekize kadar bir şey yemiyorum .. Su kahve şekersiz çay içilebilir tabi .. Hafta da bir yemek sonrası tatlı yiyorum..🙏🏼🥰 Yemek ve kahvaltımı da abartmıyorum..🥰
Ysalvatore Karakuzummm çocuk yaptım 😄😀güzel kilo verdiriyor stres sinir peşinde koşma emzirme derken zayifliyosun
Kevserozdemir Karakuzummm tek şey boğazı kesmek zamanında 70kılodan 45e düştüm sadece haşlanmış yumurta ppeynır zeytın çorba sebze yedm paketli gıdalardan uzak durdum ekmek yemedim şimdi diyy yapmaya çalılıyorum dayanamıyorum yiyorum yemesem zayıflarım ama işte ahh
SNA-20-07-22 MademoiselleZengin55 bende emziriyorum o yüzden çok diyet yapamıyorum ekmeği ne kadar az yesende
Annelice488 Leslie yapıyorum ayriyeten üzerine bölgesel egzersizler su tüketimini arttir hareket en önemlisi bence hem sikilasmak hem kilo vermek en iyisi 😊
Annelice488 SNA-20-07-22 kuzum 3 gün yuruyemedim ama gerçekten işe yaradığını görünce insanın motivasyonu acayip yerine geliyor