Huma_kus34 Deletedmom_35 iyiki duymadınız bnce ben hala atlatamadım ikincisi oldu onuda hissettım uykusuz bır gece gectı sağlık olsun 😔
Elin34 Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun Allah bize böyle kötü afetler yaşatmasın. Çok zor bir durum inşallah olmaz başka bir büyük deprem.
EmirMom Deletedmom_35 birde eşimde evde yoktu gece 1 gibi aradılar işyerinde bilgisayarda sorun çıkmış oraya gitmişti evde tektim yani bittikten sonra camdan baktim aşağı inen varmı diye bende inicektim oğlumla da inen yoktu Rabbim daha büyüklerinden saklasın
EmirMom Deletedmom_35 hayır çok korktum cidden emirde uyandı tam o an bide nasıl ağladı yavrum hala oda uyumadı hissetti mi acaba ya :((
EmirMom Deletedmom_35 ay cidden öyle onuda tam arıyacakları tuttu başka zaman hiç olmazdı böyle evde tekken ayrı bir korkuyor insan
Deletedmom_19 EmirMom eşim kapaklida hissetmemis annemler istanbulda onlar hissetmis ilk istanbulda bebegim 3 aylikken olmustu ilk defa o zaman yasadim depremi donup kalmistim cok iyi anliyorum sizi evde tekken daha zor gecmis olsun
EmirMom Deletedmom_35 ay iyiki hissetmemişsin sen o zaman insanın aklına hemen evladı geliyor direk onu kucakladım :(
Iremvrgn-11 Deletedmom_35 Evet bir çok yerde hissedilmiş bende gece uykudan uyandım beşik gibi sallandım korktum bebeğime sarıldım 🤲🏻
Iremvrgn-11 Hsngny Geçmiş olsun bebeklerimize geleceğine bize gelsin allah daha kötüsünü yaşatmasın 😔