Birdunyabircennetannesi Iremvrgn-11 Ben gece 4 de korkarak uyandım bir anda ne olduğunu anlamadım tuvalete gittim eşimi uyandirdim sarıldım zorla uyudum ağladım aglayacaktim o derece kotuydum ve ben uyumuşum deprem olmuş hislerim çok kuvvetli ama deprem olurken uyumuşum resmen şuan kendime aşırı kızıyorum ev yıkılsa haberin yok diye
2020za Iremvrgn-11 Düzce merkezde yaşıyorum mutfakta kirilmadik tabak kalmadı televizyon yerde kızımı nasıl aldım çıktım bilmiyorum ev yikiliyo dedim ben artık şuan su elektrik yok artçı depremler devam ediyo
mehmel54 Birdunyabircennetannesi kızma rabbimin bir şeyi bu da aslında bir iyilik bence bende duymamışım sakaryadayım aşırı sallanmışız annemin yanındayım o çağırmış eşim aramış kimseyi duymamışım belki de duysaydım korkudan ölürdüm Rabbimin bir güzelliği oldu bu bana gerçekten
Iremvrgn-11 Deletedmom_35 Evet bir çok yerde hissedilmiş bende gece uykudan uyandım beşik gibi sallandım korktum bebeğime sarıldım 🤲🏻
2guzelinannesi 2020za ay cok gecmis olsun . Ankaradan bile hissedilmis demekki yuzeye yakin bir deprem
Birdunyabircennetannesi mehmel54 Ben öyle panik atak birisi değilimdir hissetsem evet korkardım ama 🤷 Hayır ben bı ara uyandım kaçta uyandım neden korktum bilmiyorum belki de depreme uyandım tam ayık değildim 🤷 Bide derinde uyuyamam çok çıt sesine uyanırım ben normalde
Iremvrgn-11 Hsngny Geçmiş olsun bebeklerimize geleceğine bize gelsin allah daha kötüsünü yaşatmasın 😔