Busraaaarsn Brsmom oğlum 3.5 yaşında o yüzden derdini anlatıyor canım o yüzden gittik normalde ateşi oluyordu ara sıra ateş dusurucuyle 2 3 güne geçiyordu ama bu dirençli baya
Brsmom Busraaaarsn ahh kuzum benım kellepaça sarımsaklı çorbalardan ver canım kıyamam çocuklar hasta olunca insan dayanamıyor .
Busraaaarsn Brsmom hicbir şey yemek istemiyor ilacı bile içiremedim en son mandalina suyuna karıştırdım öyle içti şükür. Amin inşallah Rabbim tüm yavrulara şifa versin
Brsmom Busraaaarsn ince giyindirmişsindir zaten canım ama ayaklarına ince. Bi çorap giydir Yinede su içecek ver bol .
Busraaaarsn Brsmom evet kısa kollu zıbın ve sort var, ayakları bi buz gibi bi alev gibi ne yapacagimi şaşırdım, Allah razı olsun sizden de em azından yanimda biri var gibi hissettim, ailemden uzaktayım böyle zamanlarda cok hissediyorum eksikliklerini
Brsmom Busraaaarsn ayy canım kıyamam valla benım 2. Olduğu için daha bi güvendim kendıme. Yoksa kımseye dinlemez götürürdüm . Nolursa olsun çocuğa birden soğuk duş anıden soğutma hepten sok a uğratır .ılık bez koy ayağına çorap giydir bişey olmaz Allah ın iznıyle 🥰
Xsedapolat1 Busraaaarsn benimde 11 ay 25 günlük oğlumun şuan ateşi 38.4 Allah yardımcımız olsun dolven verdim bakalım ne zaman düşer soğuk bez uygulaması asla yaptırmıyor ağlıyor ılık duş zor bela aldırdım. Hepinize çok geçmiş olsun ❤️🩹
Busraaaarsn Xsedapolat1 size de geçmiş olsun inşallah düşürür ilaç ateşini, dus ben de aldırdım ama tir tir titredi yavrum :(
Brsmom Xsedapolat1 sana da geçmiş olsun birden soğuk duş yaptırma canım şok gibi oluyor korkuyorlar . Ilık bez koy bundan sonra bence ayağına da ince çorap giydir
Busraaaarsn Brsmom çok teşekkür ederim, evet ılıktı şu hatta ılıktan da sıcak yaptım ama ateşi çok olunca titreme yaptı :(
Busraaaarsn Brsmom evet dediginiz gibi su3ilik hatta ılıktan da sıcaktı ama ateş 39 olunca titreme yaptı zaten 1 2 dakika durduk durmadık hemen sardım ısıttım
Xsedapolat1 Brsmom evet hemen korkup ağlıyor dediğiniz gibi yaptım bende çok zor ya bebeklerin hasta olması rabbım herkesin bebeğine Şafi adında şifa versin
Busraaaarsn Brsmom sız de haklısınız ama bende panik atak var çocuk ateşlense ondan once ben hasta oluyorum, şimdiden boğazım şişti benim de kendimi çok kasıyorum çok panik yapıyorum her şeyde
Brsmom Xsedapolat1 amin inşallah canım benim O yüzden ilk öneri bez olsun duş bence hemen yaptırma aklında bulunsun 🥰
Brsmom Kızlarbizim ateş 37. Oldu kalın peçeteyı ıslatıp alnında boynuna koydum dolven verdim iyi gelir İnşAllah bi kaç saat daha darısı başınıza 🥰🤲🏻Busraaaarsn Xsedapolat1
Brsmom Busraaaarsn öyle yapma canım hem kendını hem çocuğu daha çok yıpratırsın geçecek iyi olacak de Allah’ın izniyle atlatırsın . Allah başka dertler vermesinverenlerin de yardımcısı olsun 🤲🏻