Brsmom Busraaaarsn canım su an bızde uyandık atesıjmiz var doktora da gitmedim salgın var dıye Dolven verdım ateşimiz 38.4 bakalım nolucak bende nöbetteyim diş den olduğunu düşünüyorum
Busraaaarsn Brsmom geçmiş olsun Allah annelerin yardımcısı olsun dünden beri 3 saat anca uyudum ben de :( bizimki boğaz enfeksiyomuymus 3.5 yaşında hastane hep hasta çocuklarla doluydu dediginiz gibi çok büyük salgın var :(
mamanveutdormir Busraaaarsn kızım 39 derece ateşliyken doktor şurup ver dedi sadece . annemde limon sıktı çoraplarını limon suyuna batırdı iyice sıkmadan öyle ıslak ıslak giydirdi ateşi düştü dakikalar içinde. bi dene istersen canım
Busraaaarsn mamanveutdormir evet onu akşam denedim düşürdü biraz ama sonra tekrar cıktı, pedifen verdim terletti baya biraz düşürdü o da ateşini ama yine yükseliyor şimdi:( şu antibiyotik bi an önce etki eder inşallah
Brsmom Busraaaarsn ben de korktum canım gitmeye zaten oğlum 8 aylık vereceği ya calpol ya da dplven diye düşünüyorum calpol işe yaramadı bende dolven verdim bakalım nolucak Ablamızda var 3 yaşına gırecek hasteneye gidipte çocuklara bulaştırmak istemedim . 1 hafta önce gittik zok sıra vardı .hemşire çok açıl değilse gelme ablacım salgın var dedi geri çıktık hemen .
Busraaaarsn Brsmom size de çok geçmiş olsun, bizimki boğazım ağrıyor diyince ilerlemeden götürelim dedik ama çok sıra vardı biz de çok bekledik
Busraaaarsn Brsmom oğlum 3.5 yaşında o yüzden derdini anlatıyor canım o yüzden gittik normalde ateşi oluyordu ara sıra ateş dusurucuyle 2 3 güne geçiyordu ama bu dirençli baya
Brsmom Busraaaarsn ahh kuzum benım kellepaça sarımsaklı çorbalardan ver canım kıyamam çocuklar hasta olunca insan dayanamıyor .
Busraaaarsn Brsmom hicbir şey yemek istemiyor ilacı bile içiremedim en son mandalina suyuna karıştırdım öyle içti şükür. Amin inşallah Rabbim tüm yavrulara şifa versin
Brsmom Busraaaarsn ince giyindirmişsindir zaten canım ama ayaklarına ince. Bi çorap giydir Yinede su içecek ver bol .
Busraaaarsn Brsmom evet kısa kollu zıbın ve sort var, ayakları bi buz gibi bi alev gibi ne yapacagimi şaşırdım, Allah razı olsun sizden de em azından yanimda biri var gibi hissettim, ailemden uzaktayım böyle zamanlarda cok hissediyorum eksikliklerini
Brsmom Busraaaarsn ayy canım kıyamam valla benım 2. Olduğu için daha bi güvendim kendıme. Yoksa kımseye dinlemez götürürdüm . Nolursa olsun çocuğa birden soğuk duş anıden soğutma hepten sok a uğratır .ılık bez koy ayağına çorap giydir bişey olmaz Allah ın iznıyle 🥰
Xsedapolat1 Busraaaarsn benimde 11 ay 25 günlük oğlumun şuan ateşi 38.4 Allah yardımcımız olsun dolven verdim bakalım ne zaman düşer soğuk bez uygulaması asla yaptırmıyor ağlıyor ılık duş zor bela aldırdım. Hepinize çok geçmiş olsun ❤️🩹
Busraaaarsn Xsedapolat1 size de geçmiş olsun inşallah düşürür ilaç ateşini, dus ben de aldırdım ama tir tir titredi yavrum :(
Brsmom Xsedapolat1 sana da geçmiş olsun birden soğuk duş yaptırma canım şok gibi oluyor korkuyorlar . Ilık bez koy bundan sonra bence ayağına da ince çorap giydir
Busraaaarsn Brsmom çok teşekkür ederim, evet ılıktı şu hatta ılıktan da sıcak yaptım ama ateşi çok olunca titreme yaptı :(