Kerem0210 Tecrübelisi anneler soruma cevap yazarsanız sevinirim. Bebeğim bir buçuk aylık doğduğun beri günde 6/7 kere kakasını yapıyor
Ekinveannesi Kerem0210 bu aylarda 6-7 kere kakasını yapması çok normal. Demek ki bebegin doyuyor zamanla azalıyor kakalı bez sayısı merak etme:)
Meltemmmmmm Kerem0210 günde çok fazla kaka yapıyor. Bende korkuyordum, içtiğinide kaka ile çıkardı kilo almaz bu çocuk diye. 1kg 200 gr kilo almış ilk ayında. İçim rahatladı yeminle, sizinde içiniz rahatlasın. Çok yemiş ki kaka yapabilmiş olarak düşünün
S_x_w Kerem0210 daha çok küçük normal bu kadar çok yapması..asıl sorun 1 yaştan sonra çok kaka devam ederse olabiliyor..kızım 2 yaşına girecek hala günde 3-4 kaka yapıyor ve zor kilo alıyoru evet
Grb Merhaba Benim kızım şuna 4 aylık oldu ama bu aya kadar çok yapıyordu il aylarda bende 6 kere kaka yaptığını biliyorum şun 3 veya4 e düştü çok şükür Ama kilosu hep çok iyi çok şükür Hep anne sütü ve kakası suluydu yeni hafif katıya geçti Doktora gittiğimde kontrolerinde hep soruyordum normal bagırsakları fazla çalışıyor dedi
Dolores Kerem0210 e tamam maşallah ilk aylar bu şekilde kilo alması doyduğu anlamına gelir. Kaka sayısı zamanla azalır
Kerem0210 Ekinveannesi ben de doyuyor fazlasını atıyor diyorum kaynanam yok diyor çocuk zayıf kalacak bu şekilde kaka yapmaya devam ederse diyor elli kere söyleyince ister istemez etkileniyor insan
Musabzehra Ekinveannesi benim kızım 22 aylık hala da günde 3 4 defa yapıyor bana hiç normal gelmiyor. Normal mi
Mihriiii Bence alakası yok. Bebeğim ilk aylar fazlaca yapardı şuan bile günde 2 defadan az yapmaz ve buna rağmen kilo alımı normalin bir tık üstünde 😬
Kerem0210 Meltemmmmmm benimki de o kadar kilo alır inşallah ya sizin de bebeğiniz sağlıkla büyür inşallah 🪴
Ekinveannesi Musabzehra bağırsakları iyi çalışıyor demek ki metabolizması hızlı. İshal olmadığı sürece bence normal.