Dolores Kerem0210 e tamam maşallah ilk aylar bu şekilde kilo alması doyduğu anlamına gelir. Kaka sayısı zamanla azalır
Ekinveannesi Kerem0210 bu aylarda 6-7 kere kakasını yapması çok normal. Demek ki bebegin doyuyor zamanla azalıyor kakalı bez sayısı merak etme:)
Kerem0210 Ekinveannesi ben de doyuyor fazlasını atıyor diyorum kaynanam yok diyor çocuk zayıf kalacak bu şekilde kaka yapmaya devam ederse diyor elli kere söyleyince ister istemez etkileniyor insan
Musabzehra Ekinveannesi benim kızım 22 aylık hala da günde 3 4 defa yapıyor bana hiç normal gelmiyor. Normal mi
Mihriiii Bence alakası yok. Bebeğim ilk aylar fazlaca yapardı şuan bile günde 2 defadan az yapmaz ve buna rağmen kilo alımı normalin bir tık üstünde 😬
Meltemmmmmm Kerem0210 günde çok fazla kaka yapıyor. Bende korkuyordum, içtiğinide kaka ile çıkardı kilo almaz bu çocuk diye. 1kg 200 gr kilo almış ilk ayında. İçim rahatladı yeminle, sizinde içiniz rahatlasın. Çok yemiş ki kaka yapabilmiş olarak düşünün
Kerem0210 Meltemmmmmm benimki de o kadar kilo alır inşallah ya sizin de bebeğiniz sağlıkla büyür inşallah 🪴
Ekinveannesi Musabzehra bağırsakları iyi çalışıyor demek ki metabolizması hızlı. İshal olmadığı sürece bence normal.
S_x_w Kerem0210 daha çok küçük normal bu kadar çok yapması..asıl sorun 1 yaştan sonra çok kaka devam ederse olabiliyor..kızım 2 yaşına girecek hala günde 3-4 kaka yapıyor ve zor kilo alıyoru evet
Alyehus Asıl kiloyu kaka yapamayan bebek almaz çünkü iştahsız oluyor. Arkadaşım ile bizim aramızda 10 gün var 400 gr fazla doğmuştu diğer bebek. benim kızım 10 güne bir kaka yaptı diğer bebek günde 5 filan. Şuan bir yaşındayız biz 9.5 kiloyuz o 13 maşallah. Varın siz anlayın kakayla kilonun bağımsız oluşunu 😀
atlasannesiii Kerem0210 doktorlar bunu normal karşılıyor bizimki de öyleydi her bezi kakaliydi ama kilo alımı çok iyiydi.
Ekinveannesi Musabzehra sürekli ishal gibiyse bı doktora götürün neredeyse 2 yaşında çocuğunuz. Yetişkin biri için bile sürekli ishal olmak sıkıntılı bir durum.
Deletedmom_75 Kerem0210 3 yaşına giricek 12 kilo bazen günde 3 kere yapıyor yediği halde kilo almadi zaten bende minyonum