Mys30 findikkurdum56 yani şimdi hersey temiz çıkmış hala araştırılıyor mu hala takip ediliyor mu yani benim anlamadığım o. Hersey temiz çıksa da hala bi şüphe var mı baş küçüklüğü normal olmuyor muymuş illa bi sebebi mi olmalı
Ayybalaa Bizim bebeğimizin de 5 aylıkken bıngıldağı kapandı. 7 ay kontrolünde 42.5 cm idi . Motor gelişimi felan ayıyla uyumlu. Biz de takipteyiz her ay .
Mys30 findikkurdum56 ben gen testinde çıktığını duymuştum sanki eğer mikrosefaliyse. Yani kafasının küçük olması önemli değil ki sağlıklı olsun yeter.
findikkurdum56 Mys30 gen testinde işte sendromlara falan bakıyorlarmış. Ama tipi normalse gen testine gerek duymuyorlar
Mys30 findikkurdum56 yani en azından gen testi yapılsa mikrosefali mi değil mi ortaya çıkar daha iyi olmaz mı bu kadar stresi çekmektense ne bileyim öyle düşündüm
findikkurdum56 Mys30 gen testi öyle bir şey değilmiş aslında. Hani sendromu var mı bir şey var mı genetik bir hastalığı. Diğer türlü küçük kafa dediğimiz şey tespit edilemiyor. Mesela kafa küçük gem testi temiz olabilir.
Mys30 Deletedmom_123 Merhabalar arkadaşınız herhangi bi nöroloji doktoruna filan gitti mi şuan kaç aylık baş çevresi kac cm acaba ?
Deletedmom_123 Mys30 kuzum gitmedi şuan 8 aylık galiba olması gerekenden 1 cm küçüktü kaçtı tam hatırlamıyorum böyle demişti doktoru sorun yok diyor
Durunun_annesii0 Mys30 banada aynısını dediler doktorlar 2 gün önce gittik zaten küçük doğmuştu normalden 1 tık geride geliyor dedi baş çevresi içinde aynı şekilde bana baktı sonra doktor senin başında öyle genetikte olabilir dedi
Mys30 Durunun_annesii0 sizin bebeginiz kac aylik kac cm baş çevresi acaba sizin baş çevreniz kac cm ?
Durunun_annesii0 Mys30 kendiminkini bilmiyorum ama bebeğimin ki 36 cm gelmişti gittiğimiz de 53 günlüktü şuan 58 günlüğüz
Mys30 Deletedmom_123 arkadaşınıza sorar mısınız acaba size zahmet olmazsa. Tam olarak kac aylik kac cm. 6. Ayda kac cmdi ?
AhsenAhsen Mys30 D vitaminine başladıysanız her gün vermeyin bir gün verin diğer gün vermeyin . Bir arkadaşın çocuğuna doktoru öyle böylemişti.
Mys30 Deletedmom_123 merhabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama arkadaşınıza sordunuz mu acaba ?